Vil bygge seniorvenlige rækkehuse

De 11 nye rækkehuse bliver 94 kvadratmeter med tilhørende have, skur og carport. Arkivfoto

Vil bygge seniorvenlige rækkehuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inden 2018 er omme, skulle der gerne stå 11 spritnye rækkehuse klar til leje for ældre på Skjernvej.

Holstebro: Fra april vil der starte et større byggeri på Skjernvej. Madsen Byg forventer nemlig at få byggetilladelse til et område på over 3000 kvadratmeter, hvor der, hvis alt går efter planen, fremover skal ligge 11 seniorvenlige rækkehuse.

- Vi forventer, at de står færdige inden udgangen af 2018, siger Tejs Madsen, den ene af de to ejere af tømrer- og snedkervirksomheden Madsen Byg.

Rækkehusene bliver 94 kvadratmeter store med carport, have og et lille skur tilknyttet hver enkel bolig. Alt sammen til mellem 7600 og 7800 kroner i husleje - målrettet kommunens ældre beboere.

- Der bliver gode, brede døre uden bundstykker, og det hele bliver i ét plan. Og så ligger det fint i forhold til både by og skov, siger Tejs Madsen, der søgte om byggetilladelse til området i 2017.

Udover de små haver, der hører til rækkehusene, vil Madsen Byg også bygge byhaver i den ene ende af grundstykket, der kan benyttes som urtehaver.

Det er ikke tilfældigt, at Madsen Byg vælger at benytte sit kommende byggeri til udlejningsformål til ældre. Det har nemlig været et bevidst valg hos tømrerfirmaet, at de nye boliger ikke skulle sælges.

- Der er mangel på gode udlejningsmuligheder til seniorer, og der er mange, der efterspørger dem. Vi har allerede fået en del uopfordrede henvendelser på dem, forklarer Tejs Madsen.

Inden byggeriet begynder til april, regner Madsen Byg med, at et nedbrydningsfirma skal bruge bruge et par uger på at vælte de bygninger, der i dag ligger på grunden.

Vil bygge seniorvenlige rækkehuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce