Underskud kan få Rock i Holstebro til at sadle om

Salget i baren gik planmæssigt. Det var billetsalget, som Rock i Holstebro led under og resulterede i et underskud. Foto: Morten Pedersen

Underskud kan få Rock i Holstebro til at sadle om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rock i Holstebros ny bestyrelse fik et underskud i debut-året. Formand varsler nytænkning, og den ide bakkes op af Måbjerg IF.

Holstebro: År 1 blev slet ikke, som den nye Rock i Holstebro-bestyrelse havde håbet på. På en regnfuld lørdag i juni blev det til et underskud.

- Som ny bestyrelse er det her den værste start, siger formand Kenneth Nybo, der ikke vil afsløre underskuddets størrelse, inden festivalens kreditorer er orienteret, og man har fået revideret regnskabet med en revisor.

Festivalen lider under et svigtende billetsalg, der gerne skulle have solgt 500 billetter yderligere. Det ville svare til 200.000 kroner. Underskuddet får nu festivalen til at varsle store ændringer.

- Vi skal måske kigge mere ind i at have kunstnere, som ikke lige har spillet rundt omkring i vores område. Sådan nogle ting går vi nu og tænker over, siger Kenneth Nybo.

De tanker får ros af formand for Måbjerg IF, Ivan Frederiksen.

- Man skal tænke i en ny form og struktur. At få nye navne, som ingen andre har, er fint ja, men man bør overveje at vende bøtten helt. Man skulle overveje at henvende sig til helt nye målgrupper, således det ender med, at der igen kommer flere til Rock i Holstebro, siger Ivan Frederiksen, der ellers ikke har nogen anke mod den nye bestyrelse, selvom der grundet underskuddet igen i år ikke blev penge til de frivillige fra Måbjerg IF:

- Bestyrelsen har gjort det fantastisk. Den har virkelig knoklet og gjort alt for at rette op på Rock i Holstebro.

Parterne mødes i den kommende uge til et evalueringsmøde af Rock i Holstebro.

Underskud kan få Rock i Holstebro til at sadle om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce