Tiltalt for at skære struben over på underbo

Foto: Johan Gadegaard

Tiltalt for at skære struben over på underbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklagemyndigheden vil have 38-årig mand dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid for at have dræbt underbo i Sønderparken.

Holstebro: Den 38-årige mand, der nu formelt er blevet tiltalt for at dræbe sin underbo i Sønderparken tilbage i maj måned, er så sindssyg, at anklagemyndigheden vil kræve ham anbragt på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

Manden er tiltalt for at have stukket sin underbo adskillige gange og efterfølgende skåret struben over på sin underbo natten til den 25. maj i år.

I grundlovsforhøret mod den 38-årige umiddelbart efter drabet kom det frem, at han gennem længere tid havde følt sig forfulgt og chikaneret af sin 53-årige underbo, som han også mente aflyttede ham.

Natten til den 25. maj blev det så for meget for den 38-årige, der bevæbnet med to knive sparkede døren til underboens lejlighed ind og gik til angreb på underboen, der blev tildelt adskillige knivstik.

Efter knivstikkeriet forlod han lejligheden og gik op til sig selv, hvor han smed de to knive i køkkenvasken.

Men han kom i tvivl om, hvorvidt underboen var død, og derfor vendte han tilbage til lejligheden igen, hvor han snittede halsen over på sin blødende underbo, har han tidligere selv forklaret til politiet.

Efter drabet gik han op i sin lejlighed igen, hvor han skiftede tøj, vaskede hænder og skænkede sig selv en whisky, inden han meldte sig selv til politiet.

Den 38-årige har været fængslet, siden han blev anholdt.

Restsagen mod den tiltalte er berammet til at begynde ved Retten i Holstebro den 31. oktober.

Tiltalt for at skære struben over på underbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce