Tandlæge foreslår: Arbejd om natten

Der skal være en sikkerhedsafstand på én meter mellem vejfolkene og bilerne. Derfor bliver man nødt til at spærre hele kørebanen af, mens der arbejdes, og det gav torsdag trafikkaos. Foto: Morten Stricker

Tandlæge foreslår: Arbejd om natten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elendig timing, mangelfuld skiltning, utilstrækkelig information. Listen over kritikpunkter er lang, når man spørger tandlæger, læger og forretningsdrivende i området fra Nørreport til Jeppe Schous Gade.

Holstebro: Både læger og tandlæger i området omkring Enghavevej, Nygade og Danmarksgade oplevede torsdag, at patienterne sad fast i lange bilkøer og derfor kom for sent til deres aftaler.

- Vi kommer til at have problemer med det. Det kunne vi se allerede i går, hvor vores patienter havde 10 minutters forsinkelse, fordi de havde siddet i kø i 25 minutter. De havde også svært ved at komme ud fra vores parkeringsplads, fordi bilister fra Nørreport Centret ikke ville give dem plads til at de kunne bakke ud herfra, siger tandlæge Lau Lundstrøm fra Tandlægerne Nygade.

Hvad skal der til, synes du?

- At de arbejder om natten, som de gjorde dengang de lagde nyt asfalt på Viborgvej, og det var fuldstændig problemfrit, foreslår tandlægen, der forudser, at problemerne tager til, når julehandlen sætter ind, og der samtidig er gang i en renovering af centret og ekstra mange lastbiler, der skal ud og ind.

Hos Lægerne Danmarksgade 22, var situationen den samme.

- Hele vores dagsprogram skrider jo, hvis patienterne bliver ti minutter forsinkede på grund af trafikken, fortæller lægesekretær Heidi Kristensen, der selv er nervøs for at blive fanget, fordi hun kun har en time, fra hun har fri og indtil hun skal hente børn i Bøvlingbjerg, hvor familien bor.

Måtte forlade bilen

For en anden mor, Mette Kokholm Nielsen, var det nær gået galt i forhold til børneafhentningen. Hun sad fast i p-huset ved Nørreport.

- Jeg kunne jo se, at tiden løb. Så jeg lod bilen stå og gik ned til Jens (slagtermester Jens Bertelsen, red.), og så tog vi hans bil og kørte ud for at hente børnene, fortæller Mette Kokholm Nielsen.

Også indehaver af Lys og Papirhuset, Susanne Kongsøre, er meget frustreret.

- Hvordan skal vi få vores varer til jul? Fragtmændene kan jo ikke være tjent med at sidde i kø i fem kvarter hver gang. Og hvad med folk, der skal ned til lægevagten?, spørger hun.

Holstebros handelschef Jens Kristian Larsen har allerede kontaktet borgmester H.C. Østerby (S) for at få ham til at tage affære.

- Tidspunktet kunne være bedre valgt. Kommunikationen er mildest talt dårligt. Et skilt, der siger, at vejen er periodevist afspærret, det holder ikke, og at kommunen på sin hjemmeside i går klokken 15.24 skriver, at nu er Enghavevej afspærret i sydgående retning til Jeppe Schous Gade resten af november. Det er bare ikke godt nok, siger handelschefen.

Tandlæge foreslår: Arbejd om natten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce