Svært at finde ledigt hotelværelse

Hotel Giestgivergaarden Phønix. Foto: Morten Stricker.

Svært at finde ledigt hotelværelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ikke mange hotelværelser at vælge imellem, hvis man vil overnatte i Holstebro, og en stor del af dem er højst sandsynlig optaget.

Holstebro er en af de kommuner i Midtjylland, hvor det er sværest at finde et ledigt hotelværelse.

Udover at Holstebro er den kommune i regionen, der overordnet set har næstfærrest hotelsenge, så ligger kommunen også på andenpladsen i den anden ende, når man kigger på belægningsprocenten.

For at tælle med i VisitDenmarks statistikker skal et hotel have over 40 sengepladser, og det krav opfylder fire hoteller i Holstebro Kommune. De fire hoteller har tilsammen 351 hotelsenge. Af de ti kommuner, der har hoteller nok til at komme med i opgørelsen, er det kun Ikast-Brande, der har færre hotelsenge - med 266 pladser.

Holstebro har en rigtig høj belægningsprocent målt på senge. 42,4 procent af tiden er en hotelseng i Holstebro optaget. Kun i Aarhus er det overgået, hvor belægningsprocenten er 50,3 - Jyllands største kommune har til gengæld 23 hoteller og 5.352 hotelsenge at tilbyde.

Direktør for Kultur og Erhverv i Holstebro Kommune, Mette Højborg, kunne da også godt tænke sig nogle flere hoteller, så det fremover bliver lettere at finde et ledigt hotelværelse.

- Jeg tænker, at hvis man gerne vil være koncert- og konferenceby, så kunne der være behov for flere pladser. Vi har jo blandt andet nogle gode konferencefaciliteter, store virksomheder og Musikteatret, siger hun.

Svært at finde ledigt hotelværelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce