Stolthed over at blive stemplet som gazelle-virksomhed

Østermark Grouting kan for tredje gang på tre år kalde sig gazellevirksomhed. På billedet er det direktør Jens Ole Henriksen. Foto: Morten Stricker.

Stolthed over at blive stemplet som gazelle-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

23 virksomheder i Holstebro Kommune kan kalde sig gazelle-virksomhed det kommende år. Østermark Grouting er en af de helt tunge vækstvirksomheder, og de kalder det en stor ære at få et synligt bevis for fremgang og vækst.

Holstebro: Når danske virksomheder bliver koblet sammen med en gazelle, er det udtryk for, at virksomheden oplever en stor vækst.

Gazellevirksomhed er en betegnelse for en hurtigt-voksende virksomhed, som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode eller fordoblet overskuddet over en tilsvarende periode. Det er forbundet med stor prestige at kunne kalde sig gazelle-virksomhed, som dagbladet Børsen har stået for at kåre siden 1995.

De 580 midtjyske virksomheder blev hyldet ved en stor fest i Aarhus i denne uge. Madfirmaet hungry.dk blev vinder af den fineste pris i Midtjylland.

En af de Holstebro-virksomheder, der var til stede, var Østermark Grouting, der er specialister i at støbe fundamenter til vindmøller. Det er en virksomhed, der har oplevet stor vækst, og de har på det seneste udvidet markedet, så virksomheden sælger til hele verden. Det seneste regnskab viste et overskud på 12,2 millioner kroner.

Hos Østermark Grouting er der stor glæde over gazelle-prisen.

- Det er en stor ære at få prisen. Det er tredje år i træk, at vi kan kalde os gazelle-virksomhed. Det er noget, der gør os stolte, og det er en meget fin belønning for det store arbejde, der er lagt i virksomheden, der begyndte ude i lille Asp. Det er helt klart noget, vi kan bruge positivt. Det viser, at vi er en virksomhed i vækst, siger Michelle Rounborg, der er Group Sales Support, hvorunder markedsføringen hører.

Hun håber, at virksomhedens ejere igen skal til gazelle-fest i 2019.

- Vi håber meget at kunne vinde for fjerde gang. Vi oplever en stor vækst i disse år. Vi er ikke kun i Danmark og Europa. Vi er også i Kina og Australien, siger Michelle Rounborg.

Gazelle-virksomheder
Holstebro Kommune har følgende gazellevirksomheder:Kreaturhandler Bjarne Andersen

Østermark Grouting

Tømrerfirmaet Munksgård

Wullum Pasgaard

Ceramicspeed Sport

Jysk Energi Teknik

Munkbro Svineavl

Fashion Shopping

Tipa Emballage

AN. Rørmontage

Bodahl Møbler

Dyrtex

Indretningsfabrikken

B.F. Malketeknik

Preben Poulsen Entreprenørfirma

Ørnhøj Køleteknik

Holstebro Grader Service

Atra Arkitekterne

3P Technology

TM Entreprenørfirma

Dansk Skovudstyr

Svane Køkkenet Holstebro

Fo2net

Innovativt Midtjylland

Midtjyllands gazellevirksomheder udgør nu hele 27,6 procent af alle gazeller i landet. Det er ifølge Niels Lunde, chefredaktør på Børsen, et udtryk for den iværksætter- og innovationslyst, der er i regionen. På kun ét år har Midtjyllands gazellevirksomheder samlet set skabt hele 1.982 nye arbejdspladser.

- Det er imponerende at se, at så mange midtjyske virksomheder igen i år lykkes med at bevare den positive vækst. Når man som region huser mere end en fjerdedel af alle landets gazeller, så er det ikke kun en sejr for virksomhederne. Det har også stor betydning for beboerne i Midtjylland. For i takt med virksomhedernes succes, bliver der også skabt flere arbejdspladser i regionen. Det er det, der gør gazellerne så vigtige for os alle, siger chefredaktøren i en pressemeddelelse.

I 2018 var der 23 gazelle-virksomheder fra Holstebro. Det et et mindre fald i forhold til 2017.

Stolthed over at blive stemplet som gazelle-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce