Starten er gået: Local Cooking-konkurrencen er i gang

Der er hektisk aktivitet i UCHs køkkener i dag fra 10:30 og til sidste tallerken går klokken 16.00. Her er det et par af sidste års deltagere i aktion. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Starten er gået: Local Cooking-konkurrencen er i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læs mere og se billeder fra konkurrencen i eftermiddag.

Holstebro: Præcis klokken 10 i dag gik den årlige kokke-konkurrence, Local Cooking, i gang på UCH i Holstebro.

Da var der nemlig en halv times briefing for alle deltagere, inden de indtog deres "stationer", altså det køkkenområde, som hvert hold har fået udpeget.

Fra klokken 10.30 bliver der så snittet, hakket, dampet, reduceret, glaseret, stegt, braiseret, og hvad det nu ellers hedder alt sammen, i to store køkkener på UCH.

Det er holdet fra Under Klippen, Holstebro, der først indtager køkkenet. En halv time efter gør Westergaards Hotel, Videbæk, dem selskab. Sidste hold - fra Café Klüvers, Holstebro, kommer i køkkenet klokken 12.30.

Da det er Under Klippen, der først går i køkkenet, er det også Under Klippen, der først præsenterer tallerken for dommerne. Det er klokken 14, at dommerne får lov at se på, dufte til og smage på Under Klippens ret.

Sidste hold, Café Klüver, præsenterer tallerken for de fem dommere klokken 16.

Dommerne voterer løbende, men man får først at vide, hvem der har vundet konkurrencen klokken 20.30 i aften.

Deltagerne er foruden de tre nævnte også Vedersø Klit Badehotel, Cafe Sommerfisk (Fjand), Anlægspavillonen (Holstebro) og Værftet Cafe og restaurant (Struer).

Konkurrencen bliver afviklet i et samarbejde mellem UCH (Uddannelsescenter Holstebro), Business Region MidtVest, VIFU (Videncenter for Fødevareudvikling), Regional Madkultur og Region Midtjylland.

Her på Dagbladets nyhedsavis kan man i eftermiddag - cirka klokken 16.30 - læse en reportage fra dagens hektiske køkkenudfoldelser. Og omkring klokken 22-22.30 i aften vil man kunne læse, hvem der vandt.

Starten er gået: Local Cooking-konkurrencen er i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce