Spidskandidaterne: En ildspyende drage med flyvske drømme

Pernille Bloch vil rigtig gerne have forbedret erhvervslivet vilkår i Holstebro Kommune. Foto: Morten Stricker

Spidskandidaterne: En ildspyende drage med flyvske drømme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De konservatives Pernille Bloch både elsker og hader demokratiet- og kan altid byde på et glas koldt hvidvin.

Hvis jeg kun kan få en mærkesag gennemført ville jeg ... gå efter de bedste vilkår for erhvervslivet i Holstebro. Virksomheder skaber arbejdspladser, arbejdspladser skaber indtægter for kommunen, og så ville der være penge til at få gennemført de to andre mærkesager.

Jeg vil rigtig gerne have den egenskab ... at kunne flyve, men det er der vist ingen der kan hjælpe mig med.

Det værste (og det bedste) ved kommunalpolitik er ... at vi skal være enige eller i hvert fald være 14 i byrådet der stemmer for det samme. Det er demokratiets grundvilkår, men der bliver engang imellem i den forbindelse indgået politiske studehandler, som ikke meget med politisk overbevisning at gøre.

I køleskabet har jeg altid ... smør og kold hvidvin, til en knækbrød om morgenen og til et stille glas efter en lang dag.

Denne politiske "modstander" beundrer jeg mest ... Lene Dybdal, hun er forankret i Ulfborg og tro mod sin by, hun er inde i sagerne og så er hun kvinde.

Skolestrukturen i Holstebro er ... på vej i den rigtige retning, vi mangler at få flyttet 7. klasserne til overbygningsskolerne, og så kunne vi godt bruge lidt flere penge på området som det nuværende byråd nu også har fundet ud af at gøre i et valgår.

De færreste ved om mig at ... jeg kan spy ild som en drage.

Bygningerne på slagterigrunden er ... ikke kønne, men en god ramme for vores ungdomskultur i byen.

De små landsbyer er ... Holstebro bys forudsætning og omvendt. Vi skal bare huske at landsbyerne ikke skal reddes, men at menneskene i landsbyerne gives redskaber til selv at skabe udviklingen.

Hvis man virkelig vil gøre mig sur ... så lyver man for mig. Det er bare ikke i orden og jeg bliver sur/vred når jeg opdager det.

Pernille Bloch
Navn: Pernille Bloch                Alder: 55

Bosat i: Holstebro city

Parti: konservative

Civilstand: Har en kæreste

Mine mærkesager: de bedste vilkår for erhvervslivet i kommunen, en mere skarp kulturprofil for Holstebro, og kvaliteten i folkeskolen og ældreplejen i top.

Spidskandidaterne: En ildspyende drage med flyvske drømme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce