Slut med outlet: Bank laves om til butikker og lejligheder

Bygningen, hvor Nordea tidligere holdt til, bliver lavet om til to-tre butikker samt otte lejligheder. Samtidig er der planer om at renovere Fætter BR-butikken, der også skal åbnes mod passagen til Enghaven.

Slut med outlet: Bank laves om til butikker og lejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bygningen, hvor Nordea tidligere holdt til, bliver i foråret bygget om til to-tre butikker samt otte lejligheder ovenpå.

Holstebro: Siden Nordea flyttede fra gågaden, har en af Nørregades mest centrale placeringer været brugt til midlertidige outlet-butikker og kommunale cafeer. Men det er slut i løbet af foråret, hvor den nye ejer vil lave butikker og lejligheder i bygningen.

Det var meningen, at Nordea-bygningen skulle have været en del af et center i Enghaven, men efter den plan er opgivet, har Braaten+Pedersen købt bygningen og lavet nye planer.

- Den placering er for god til midlertidig outlet, siger Mogens Pedersen, der er direktør i firmaet Braaten+Pedersen, som deltog i planerne om at bygge et Enghavecenter.

Til foråret bliver bygningen derfor renoveret, og i stueplan, hvor der er 870 kvadratmeter, bliver der lavet to til tre butikker.

- Det kan også ende med én, men det afhænger af, hvem vi finder som lejer, siger Mogens Pedersen, der fortæller, at man endnu ikke har lavet nogle aftaler.

Han fortæller dog, at man drøfter mulighederne med Fætter BR.

- Vi vil gerne renovere ejendommen, hvor Fætter BR ligger, og derfor kan det blive nødvendigt, at butikken flytter midlertidig eller permanent, siger Mogens Pedersen, der blandt andet har planer om, at butikken, hvor Fætter BR ligger, skal åbnes op ud mod passagen ud til Enghaven - i stil med den tidligere Nordea-bygning overfor.

Otte lejligheder ovenpå

Udover de to til tre butikker i stueplan har Mogens Pedersen også planer om at lave lejligheder i bygningen, hvor der indtil 2014 var bank.

- Ud mod Nørregade kan der blive to lejligheder, og ud mod Enghaven - hvor der udover stueplan er to etager - vil der være plads til seks lejligheder, måske en rigtig stor altan, siger han.

Endnu er der ikke sat dato på, hvornår ombygningen af Nordea-bygningen begynder.

- Står det til mig, så er vi i gang den 1. april. Det er et friskt bud. Men når arbejdet først går i gang, kommer det til at gå stærkt, siger Mogens Pedersen, der derfor regner med, at de nye butikker i bygningen kan nå at åbne i foråret.

Efter planerne om et center i Enghaven blev droppet, er der udarbejdet en skitse for Nørregade og Enghaven, der blandt andet viser, at der fremover er planer om at udvide med flere butikker og et hotel bag de to ejendomme i Nørregade.

Slut med outlet: Bank laves om til butikker og lejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce