Skole laver kysse-zone til forældre

- Vi har fået flere børn på skolen, og flere børn, der kommer længere væk fra, og derfor er vi også nødt til at indstille os på, at det bare ikke for alle er en mulighed at cykle eller gå, siger skoleleder Ole Priess. Arkivfoto.

Skole laver kysse-zone til forældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rolf Krake Skolen får anlagt en såkaldt "kiss and drop-zone", hvor forældre får mulighed for at sige ordentlig farvel til deres poder.

Holstebro: Når børnene begynder i skole igen efter sommerferien på Rolf Krake Skolen, får de mulighed for at blive afleveret i såkaldt "kiss and drop-zone" - en kysse og sæt-af zone.

Det sker som et resultatet af, at der ofte er mange biler og nærmest trafikpropper på Rolf Krakes Vej, når de mange børn afleveres ved skolen lige omkring klokken otte.

- Egentlig opfordrer vi forældrene til at lade børnene cykle eller gå i skole, fortæller skoleleder Ole Priess.

Men virkelighedens verden er bare også sådan, at det ikke altid hænger sammen for den enkelte familie at følge den opfordring:

- Vi har fået flere børn på skolen, og flere børn, der kommer længere væk fra, og derfor er vi også nødt til at indstille os på, at det bare ikke for alle er en mulighed at cykle eller gå, siger Ole Priess.

Derfor har skolen søgt kommunen om - og fået tilladelse til - at der bliver etableret en "kiss and drop-zone", hvor forældre i bil mere systematisk kan sætte deres børn af, kysse dem farvel og ønske dem en god skoledag uden at de blokerer trafikken.

Så glat som muligt

Den såkaldte "Kiss and drop-zone" vil blive etableret på Hjaltesvej, hvorfra der også er adgang til skolen, og den vil blive lavet som en oval kørebane, hvor man kan aflevere sit barn, ønske dem en god dag og straks køre videre.

Det nye tiltag skal gerne skabe mere ro - og bedre forhold på Rolf Krakes Vej - og ikke mindst på parkeringspladsen ved skolen.

- Indtil da kan vi desuden anbefale at benytte p-pladsen ved Stadionhallen eller ved hjørnet at Lægårdvej/Hjaltesvej, for at undgå mylderet på Rolf Krakes Vejens p-plads. Vi må sammen få det til at gå så glat som muligt, skriver skolen på sit intranet.

Skolen forventer at den nye afleverings-zone kan være klar efter sommerferien.

Skole laver kysse-zone til forældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce