Politiet på hjul: får rullende station

Midt- og Vestjyllands Politi har fået denne kassevogn, som er en rullende politistation. Pressefoto: Politiet.

Politiet på hjul: får rullende station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som den første politistation i landet har det vestjyske politi fået en rullende politistation, som især skal ud til større arrangementer.

HOLSTEBRO: Som den første politikreds i landet har Midt- og Vestjyllands Politi fået en mobil politistation, som er en syv meter lang kassevogn, der vejer 3000 kilo.

Borgerne vil især møde politiet i den nye station ved større arrangementer som sportsbegivenheder, festivaler, koncerter og markeder. Her vil den fungere som en slags nærstation, hvor borgere kan henvende sig med anmeldelser, spørgsmål eller information, som er relevant for politiet.

Vognen kommer også ud at trille i hele kredsen bevæbnet med gode råd om alt fra indbrudssikring og færdselssikkerhed til tricktyveri og it-kriminalitet.

- Med den her mobile politistation har vi endnu bedre mulighed for at vise borgerne, at vi er et tilgængeligt og nærværende politi. Simpelthen fordi vi kan køre derhen, hvor borgerne har mest brug for os, siger politidirektør Jens Kaasgaard i en pressemeddelelse.

Den mobile politistation kan også bruges ved efterforskningsopgaver, hvor politiet har brug for at være i et lokalområde, og ved alvorlige hændelser, hvor politiets tilstedeværelse kan skabe tryghed.

Den mobile politistation er indrettet med både et mødebord, en arbejdsstation, hvor borgere kan afgive forklaring, en informationsskærm og sågar en kaffemaskine.

I øvrigt kommer justitsminister Søren Pape (K) forbi torsdag den 15. januar for at se den mobile politistation.

Politiet på hjul: får rullende station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce