Politiet har fået lov til at bruge den gamle politigård

Politiet kan inden længe flytte tilbage ind i den gamle politigård ved Nørreport, der kommer til at huse de 122 nye administrative medarbejdere, der kommer til byen. Arkivfoto: Tommy Kofoed

Politiet har fået lov til at bruge den gamle politigård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politidirektør Jens Kaasgaard glæder sig over, at Bygningsstyrelsen har været hurtige på aftrækkeren, så man kan komme videre med at planlægge tilførslen af 122 nye medarbejdere til Midt- og Vestjyllands Politi.

Holstebro: Det er kun to år siden, Midt- og Vestjyllands Politi fraflyttede den gamle politigård overfor Nørreportcentret og ind i det nye politihovedkvarter på Hostrupvej. Nu flytter politiet snart tilbage, ind i den gamle politigård.

Efter onsdagens offentliggørelse af, at Midt- og Vestjyllands Politi ville få tilført 122 nye arbejdspladser i forbindelse med regeringens udflytning af statslige arbejdspladser, rykkede politidirektør Jens Kaasgaard for et svar hos Bygningsstyrelsen på, om man kunne få lov til at bruge lokalerne i den gamle politigård, der havde stået tom siden fraflytningen, til at huse de nye medarbejdere.

Torsdag aften kom svaret, et ja, det må I godt.

- Bygningsstyrelsen har formentligt arbejdet på udflytningerne i et stykke tid, og har derfor været godt forberedte, men det er dejligt at kunne få en hurtig afklaring. Der er rigtig mange praktiske ting, der skal styr på, så det er godt, at vi kan komme i gang med det samme, forklarer politidirektøren.

Der skal blandt andet laves nye lejekontrakter, ligesom bygningerne formentlig skal have en større eller mindre makeover, før de 122 administrative medarbejdere kan få lov til at flytte ind.

- Da vi fraflyttede var der jo ikke gjort noget ved bygningerne længe, fordi vi var på vej over i noget nyt, så der skal ske noget. Det kan både være en klat maling hist og pist, og måske vælte et par vægge, men helt konkret hvad og hvor, det ved vi ikke endnu. Det er noget af det, vi skal have fundet ud af, siger Jens Kaasgaard.

Udover pladsen glæder han sig over igen at få råderet over den tidligere politigård. Med den korte afstand til det nye politihovedkvarter vil der være god synergi mellem de to arbejdspladser, ligesom parkeringskælderen under politigården kan bruges til at placere nogle at politiets køretøjer, når de ikke er i brug.

Politiet har fået lov til at bruge den gamle politigård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce