Opdtateret: Soldater hjalp politiet, da 17-årig blev fløjet på sygehuset

Politiet ved endnu ikke, hvor slemt det er gået den 17-årige mand, der blev kørt ned fra morgenstunden. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Opdtateret: Soldater hjalp politiet, da 17-årig blev fløjet på sygehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung mand fra Holstebro er mandag morgen kommet så meget til skade, at han måtte flyves på hospitalet. Han forventes dog udskrevet igen tirsdag.

Holstebro: En 48-årig kvinde fra Vinderup kunne ikke undgå at ramme en 17-årig mand fra morgenstunden mandag.

Det fortæller indsatsleder hos Midt- og Vestjyllands Politi, Simon Skelkjær.

- Den 17-årige kørte på sin cykel direkte ud foran den 48-årige, som ingen mulighed havde for at undvige, forklarer Simon Skelkjær.

Ulykken skete klokken 7.52, og akuthelikopteren blev tilkaldt.

- Der var tvivl om, hvor alvorlige traumer den 17-årige havde, og derfor blev akuthelikopteren tilkaldt. Vi kender ikke yderligere til vedkommendes tilstand på nuværende tidspunkt, men han var ved bevidsthed, siger vagtchefen.

............

Opdatering kl. 17.30: Ifølge oplysninger fra Politiets vagtchef slap den 17-årige tilsyneladende uden de helt store skader. Han har fået en hjernerystelse og ifølge politiets oplysninger bliver han formentlig udskrevet fra Kommunehospitalet i Aarhus igen i løbet af tirsdagen, fortæller vagtchefen.

.................................

Nørrebrogade blev spærret af som følge af ulykken.

- Ved en tilfældighed var der en håndfuld soldater fra Jydske Dragonregiment til stede, og de ydede både førstehjælp, skabte ro og hjalp med at spærre området af, så det var rigtigt fint, lyder rosen fra Simon Skelkjær.

Det vides ikke, om det var for at tage en genvej, eller hvorfor den 17-årige besluttede at krydse vejbanen, der lige præcis på ulykkesstedet typisk kun optages af køretøjer og ikke cyklister. Langs den firesporede Nørrebrogade er der cykelstier, overfartsbroer og lysreguleringer, hvis man ønsker at krydse vejen. Den 17-årige havde krydset de første to vejbaner og passeret helleanlægget midt på vejen, inden han fortsatte i retning af Circle K og blev ramt af den 48-årige kvinde, som kom kørende i nordlig retning.

Opdtateret: Soldater hjalp politiet, da 17-årig blev fløjet på sygehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce