Ny lejer på vej på hjørnet af Bilka-krydset

Siden 1982 har Lars Larsen solgt dyner og andet sengeudstyr i Lavhedecentret, men nu har købmanden opsagt lejeaftalen og rykker uden for Ringvejen for at bo dør om dør med IdeMøbler, hvis forretning også skal ombygges. På billedet ses bolighusets butikschef Tom Jørgensen (til højre). Foto: Morten Stricker

Ny lejer på vej på hjørnet af Bilka-krydset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

IdeMøbler skal ombygges og får ny nabo. Der opføres en butik på cirka 1700 kvadratmeter langs Hjermvej.

Holstebro: For otte måneder siden åbnede elektronikkæden Power butik i Nyholm Centret, og nu er endnu en ny lejer på vej til Holstebros nordlige handelsområde.

Sengetøjskæden Jysk fraflytter Lavhedecentret og åbner en helt ny butik ved siden af IdeMøbler på hjørnet af Ringvejen og Hjermvej.

- Vi har været ovenud tilfredse med Brich Hansen-lejemålet, men vi har et ønske om at placere os sammen med IdeMøbler, som er en del af samme familie - Lars Larsen Group. Det giver nogle gode synergieffekter, at vi bliver naboer og kan hjælpe hinanden med at trække kunder til, siger udviklingsdirektør Mogens Hestbech fra Jysk-koncernen.

Den nye sengeudstyrsbutik bliver på cirka 1700 kvadratmeter og kommer til at ligge langs Hjermvej, hvor der i dag er parkeringspladser. Jysk-butikken bygges sammen med IdeMøblers nuværende forretning, som samtidig ombygges. Samtidig gøre IdeMøbler cirka 1600 kvadratmeter mindre.

Lars Larsen Group
Lars Larsen Group er opkaldt efter ejeren Lars Larsen, der åbnede sin første Jysk-butik i Aarhus i 1979.I dag findes der Jysk-butikker over hele kloden, ligesom der er føjet en række andre forretningsområder til: møbler, golfudstyr, restauranter og hoteller.

Til Lars Larsen Group hører blandt andre også virksomhederne: Actona Company, Ilva, IDdesign, IdeMøbler, SengeSpecialisten, Bolia.com, Backtee samt Himmerland Golf og Spa Resort.

Lars Larsen Group har en samlet omsætning på knap 30 milliarder kroner årligt.

Den største del af indtjeningen stammer fra Jysk Group, der har en omsætning på cirka 25 milliarder kroner.
Den nye Jysk-butik kommer til at ligge på der, hvor den nuværende parkeringsplads ligger. Foto: Morten Stricker
Den nye Jysk-butik kommer til at ligge på der, hvor den nuværende parkeringsplads ligger. Foto: Morten Stricker

Færdig i foråret 2019

Det har ikke været muligt at træffe ejerne af Nyholmvej 2, Anne-Mette og Rasmus Færch, som investerer et millionbeløb i om- og tilbygningen af lejemålet, men erhvervsmægler Birte Højbjerg Lauridsen fra Difko Erhverv, som har ført lejeforhandlingerne med IDdesign - der står bag IdeMøbler - og Jysk på vegne af Ejendomsselskabet Nyholmvej, Holstebro ApS, siger:

- Det er meget tilfredsstillende for alle parter, at der nu er indgået langvarige lejeaftaler. Det bliver en dejlig forskønnelse af den nuværende bebyggelse og også en styrkelse af Nyholm Centret, at Jysk flytter dertil og er med til at trække endnu flere kunder til området.

Byggeriet går i gang allerede den 3. januar og skal efter planen stå klar i foråret 2019.

- Man starter med at rive indgangen og den gamle del af bygningen ned. Derefter opføres den nye Jysk-butik, som IdeMøbler rykker ind i midlertidigt, mens den nuværende boligbutik renoveres, fortæller erhvervsmægleren.

Lars Larsen åbnede butik i Holstebro i 1982 - og har igennem alle årene haft adresse i Lavhedecentret.

Ny lejer på vej på hjørnet af Bilka-krydset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce