Næsten ny discountbutik lukker

Røde, hvide og blå balloner bød 4. maj 2016 kunderne velkommen i den nyopførte Aldi butik på Nørreland. På fredag lukker den. Arkivfoto

Næsten ny discountbutik lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To discountbutikker på Nørreland er tilsyneladende én for meget. Den ene af dem lukker - kun to år efter, at det gamle center blev revet ned og to nye butikker opført.

Holstebro: Den kun to år gamle Aldi butik på Nørreland lukker.

Det bekræfter Aldis direktør for kvalitet, CSR og kommunikation, Thomas Bang.

- Problemet har været, at butikken rent økonomisk i de to år har ligget meget langt under vores forventninger, og det er det, vi nu tager konsekvensen af, siger Thomas Bang.

Overvejer I at åbne butik et andet sted i Holstebro?

- Nej, ikke for nuværende. I stedet vil vi koncentrere os om den tilbageværende butik på Herningvej, fortæller vicedirektøren.

Butikken på Døesvej har sidste åbningsdag 24. august, og de ansatte vil i det omfang, det er muligt, blive tilbudt job i andre butikker.

Aldi ønsker ikke at oplyse, hvor meget koncernen har tabt på den mislykkede butikssatsning, men ifølge Dagbladets oplysninger er det et tocifret millionbeløb.

Problemet har været, at butikken rent økonomisk i de to år har ligget meget langt under vores forventninger, og det er det, vi nu tager konsekvensen af.
Thomas Bang, Aldis direktør for kvalitet, CSR og kommunikation,

Rema: Vi har opnået, hvad vi kom for

Butikslukningen kommer kun to år efter, at det meste af det gamle Nørrelandscenter blev revet ned, og to nye dagligvarebutikker, Rema 1000 og Aldi, blev bygget. Det var selskabet bag Rema, der stod for opførelsen af de to discountbutikker, og her ærgrer man sig over, at Aldi lukker.

- Det er vi kede af, for vi synes, at de lå godt sammen. Men det går fint med Rema 1000. Vi har fået den omsætning, vi forventede, og har opnået det, vi kom for, siger Stephan Sørensen, der er direktør i Reitan Ejendomsudvikling, som er ejendomsselskabet bag den norsk ejede discountkæde.

Selskabet har efterfølgende solgt sin del af Nørrelandscentret videre til et andet selskab.

Aldi lukkede sidste år 32 butikker i Danmark, og den danske afdeling af discountkæden har netop fået tilført 200 millioner kroner fra Tyskland til at udvide og forandre cirka 150 butikker. Det sker efter, at Aldi-kæden kom ud af 2017 med et underskud på 326 millioner kroner. Koncernen har en markedsandel på tre-fire procent i Danmark og har ikke tjent penge siden 2009.

Næsten ny discountbutik lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce