McDonalds bygger om og udvider for millioner

I slutningen af april er McDonalds i Holstebro klar med en større og helt ombygget restaurant. Samtidig skal der bruges 15 flere ansatte. Arkivfoto

McDonalds bygger om og udvider for millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I januar begynder burgerkæden McDonalds en større om- og tilbygning af restauranten i Holstebro. Herefter bliver der behov for at ansætte yderligere 15 nye medarbejdere.

Holstebro: Når man lige ser bort fra 1. januar, der traditionelt er burgerkæder McDonalds bedste dag hele året, er januar normalt en måned, hvor mange er på slankekur og spiser mindre fastfood.

Mens kunderne ikke ligefrem vælter ind ad døren hos McDonalds i Holstebro til januar, bliver der sandsynligvis masser af anden aktivitet i restauranten. I hvert fald håber indehaver Carsten Mikkelsen at kunne gå i gang med en større udvidelse kort efter nytår. 

- Kommunen har afvist vores første ønske om en udvidelse, men lige nu arbejder vi på en ny plan om at udvide med 70-75 kvadratmeter mod Fredericiagade, hvis kommunen giver os lov, siger Carsten Mikkelsen, der regner med at åbne en næsten ny restaurant med et nyt koncept i slutningen af april.

I første omgang havde burgerkæden søgt om at udvide mod vest, hvor der i forvejen er et overdækket udeområde. Vejen omkring bygningen skulle lægges om, men da der ligger fjernvarme- og vandrør i vejen, afviste kommunen dette ønske.

Udover en udvidelse, der skal give plads til flere kunder, bliver alt det nuværende interiør og køkkenet udskiftet.

- De seneste tre år har vi oplevet en tocifret vækstprocent hvert år. Og det kan ses. Både restaurant og køkken er ved at være godt slidt og for småt, siger Carsten Mikkelsen.

Der er 120-130 siddepladser i restauranten, der har godt 400.000 transaktioner om året.

Hvor mange der bliver plads til fremover, afhænger af valg af indretning.  

- De seneste tre år har vi oplevet en tocifret vækstprocent hvert år. Og det kan ses. Både restaurant og køkken er ved at være godt slidt og for småt
Carsten Mikkelsen, indehaver af McDonald i Holstebro

15 nye medarbejdere

I forbindelse med udvidelsen indfører McDonalds også et nyt koncept. 

Carsten Mikkelsen har ejet McDonalds i Holstebro siden 2013, og siden 2015 har han også ejet fastfoodkædens restaurant i Ringkøbing.

Her kan kunderne selv sammensætte deres fastfood og bestille det på en skærm i restauranten. Et koncept som landets øvrige 89 McDonalds-restauranter har indført i løbet af året, men som Holstebro har fået dispensation til at vente med, så det indføres i forbindelse med ombygningen.

Men selvom ekspedienterne ved kassen forsvinder, regner Carsten Mikkelsen med at skulle ansætte yderligere 15 nye medarbejdere i begyndelsen af det nye år.

- Vi skal være klar til premieren i april. Konceptet kræver flere medarbejdere i køkkenet. I Ringkøbing måtte vi ansætte ti mere, da vi indførte konceptet i september, siger Carsten Mikkelsen.

I dag er der 45 ansatte i restauranten i Holstebro.

Inden den ombyggede McDonalds står klar i slutningen af april, forventer Carsten Mikkelsen, at restauranten må holde helt lukket nogle dage.

- Vi kan sagtens bygge til og eksempelvis lægge nyt gulv i en del af restauranten, mens der er gæster, men når køkkenet skal udskiftes, kommer vi nok til at holde lukket i nogle dage, siger han.

McDonalds i Holstebro åbnede den 23. september 1993.

McDonalds bygger om og udvider for millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce