Louise Hart er død

Louise Hart blev torsdag fundet død i sin lejlighed. Hun kom oprindelig fra Holstebro. Arkivfoto: Morten Rode

Louise Hart er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Louise Hart, der kommer fra Holstebro, blev torsdag fundet død i sin lejlighed i København. Hun blev kun 39 år. Hun blev først kendt som sangerinde, siden blev hun både skuespiller, blogger og tv- og radiovært.

København: Louise Hart blev torsdag fundet død i sin lejlighed i København.

Det skriver både B.T og Ekstra Bladet sent fredag eftermiddag.

Hun kommer oprindelig fra Holstebro. Hun hed oprindelig Hartvigsen og flyttede til København, hvor hun for alvor afprøvede sit sangtalent, og hun markerede sig på den danske musikscene.

Sangkarrieren blev skubbet lidt i baggrunden, da hun fik en værtsrolle på børne-tv, hvor hun sammen med Sebastian Klein var med i DR-programmet "Hulter til Bulter". Indtil hendes død arbejdede hun som radiovært på Radio 24syv.

Generelt havde hun et meget bredt talent. Som sangerinde har hun udgivet to albums og desuden spillet på en række festivaler. I 2013 medvirkede hun i musicalen Come Together i Amsterdam, og i 2014 i den dansk opsatte Mozart Teasterkoncert. Som skuespiller har hun medvirket i en række teaterforestillinger i Sverige.

For to år siden fik hun konstateret brystkræft, men hun er efterfølgende blevet erklæret rask. Hun har fortalt indgående om sit liv på sine blogs.

Dagbladet B.T er i besiddelse af en mail fra Radio 24syv, hvor direktør Jørgen Ramskov fortæller medarbejderne om hendes død.

- Louise døde af naturlige årsager, men vi ved endnu ikke, om det var eftervirkninger af sygdomsforløbet, der tog så hårdt på Louise, at kroppen sagde stop, skriver Jørgen Ramskov til medarbejderne.

Louise Hart er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce