Loppe-supermarked kommer til Holstebro

Ny butik i Holstebro vil gøre det lettere at købe og sælge alt fra brugt tøj til porcelæn. Her ses butikken i Hillerød. Pressefoto: Kirppu

Loppe-supermarked kommer til Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikskæden Kirppu har masser af hylder men ingen varer - dem kommer du med - og nu kommer kæden til Holstebro.

Det er godt nok strålende solskinsvejr lige for tiden, men den danske sommer kan være en lunefuld omgang for dem, der elsker loppemarkeder. Er du en af dem, kan det være at en ny butik i Holstebro bliver noget for dig,når den åbner i august.

Den er en del af butikskæden Kirppu og Claus Andreassen, der er direktør for Krippu, glæder sig til, at de også er i Holstebro.

»Jeg er sikker på, at der gemmer sig masser af ting rundt på lofter og i kældre, som folk gerne vil sælge,« konstaterer Claus Andreassen.

Konceptet er simpelt:

»Vi stiller indendørs plads og personale til rådighed. Så det eneste folk, der gerne vil sælge, skal gøre er at komme og stille deres ting op. Og dem, der gerne vil på indkøb kan så slå sig løs,« forklarer Claus Andreassen.

For 200 kroner per uge, samt at kirppu tager 15 procent af indtægten ved salget af en vare, kan man leje sig ind på en stand, der består af fire hylder og en tøjstang. Prisen på varerne sætter sælgerne selv med prismærker, der har unikke stregkoder for den enkelte sælger.

I alt kommer butikken i Holstebro til at byde på 300 stande på 900 kvadratmeter gulvplads på Lundholmvej 5, hvor kunder kan gå på jagt efter det gode fund eller den bedste pris.

»Hos os er der altid godt vejr og en god handel,« siger Claus Andreassen.

Loppe-supermarkedet åbner for handel 13. august, men der er allerede nu mulighed for at booke en stand via kædens hjemmeside, hvis man har noget, man vil sælge.

»Vi åbner for sælgerene et par uger før, så de kan komme ind og gøre deres stande klar til åbningen,« fortæller Claus Andreassen.

Han er ikke bange for, at butikken kommer til at stå tom i starten af august.

»Normalt har vi haft omkring 30 procent ledige stande ved åbning. Mange vil jo gerne lige se det an, før de prøver det, men der er varer fra dag et,« siger Claus Andreassen.

Første butik i Jylland

Butikken Lundholmsvej bliver Kirppus første i Jylland og i alt kædens sjette.

»Vi er på helt bar bund her ovre, så det bliver rigtigt spændende,« siger Claus Andreassen.

Indtil videre har kæden kun butikker på Sjælland men håber på få flere i Jylland efter Holstebro.

»Vi startede det her koncept i 2014, men det er kun gået frem ad, så vi glæder os også til at komme hertil,« siger Claus Andreassen.

Til butikken leder de samtidig efter ti til 12 medarbejdere.

Loppe-supermarked kommer til Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce