Lokal dampbutik solgt til kædeforretning

70-80 procent af butikkens kunder blev gengangere, fortæller Lasse Siig. Foto: Morten Stricker.

Lokal dampbutik solgt til kædeforretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Numeddamp.dk har været en del af Holstebros gadebillede i de seneste fem år. Nu bliver butikken solgt og omdøbt, og det skyldes først og fremmest en fremgang i onlinemarkedet, forklarer medejer.

Holstebro: For fem år siden fik Holstebro sin allerførste e-cigaret butik. Den har siden da været at finde i Østergade under navnet Numeddamp.dk. Men den 25. februar skifter butikken navn til ecigz.dk, og de nuværende ansatte flytter i stedet kræfterne over i deres elektroniske afdeling. Butikken er blevet solgt.

Og det er der ifølge medejer af Numeddamp.dk, Lasse Siig, en rigtig god grund til:

- Vi har set skriften på væggen, når det kommer til vores onlinesalg. Vores webshop har fået en enorm popularitet, og derfor er det her den bedste prioritering, siger han og forklarer, at webshoppen har haft en årlig fordobling af salg i løbet af de sidste par år.

Svært at sige farvel

Men selvom salgstallene taler deres eget overbevisende sprog, har det at sælge butikken alligevel ikke været en helt let beslutning for Lasse Siig. Faktisk tog det omkring en måned, inden han havde endeligt besluttet sig.

- Det er jo lidt vores baby. Vi føler selv, vi har sat standarden for andre butikker af samme slags. Og så kom der noget følelsesmæssigt over det. Vi kommer meget tæt ind på vores kunder, og de relationer har været svære at give afkald på. Nogle af de kunder, vi har fortalt det her til, er blevet kede af det, fortæller medejeren, der efter den 25. februar vil være at finde i søsterbutikken i Aulum.

- Det hele behøver ikke altid at gå op i salg. Man skal også kunne have en dialog med sine kunder på andre planer, siger Lasse Siig.

Men de trofaste kunder skal ikke være bekymrede. For den tætte form for kundekontakt er noget, som den nye ejer af Østergade-butikken vil føre videre.

- Ja da, det er jo det, det handler om. Jeg ved ikke, om de er bedre til det i Jylland end her på Sjælland, men vi er selv kendt for at have god service og kontakt til vores kunder, fortæller direktør for ecigz.dk, Nima Merson, der allerede er i gang med forhandlinger om flere jyske butikker.

Lokal dampbutik solgt til kædeforretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce