Køb Ismail til dit køkken for en aften

- De ville så gerne have os med her i Vestjylland, så vi syntes ikke, vi kunen blive ved med at sige nej, siger køkkenchef og medejer af Under Klippen, Ismail Aydoganer, om det ny online-booking koncept ChefMade. Pressefoto

Køb Ismail til dit køkken for en aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Private Dining-bølgen ruller også over Danmark, og Under Klippen vil surfe med på den. Gourmetrestauranten har sagt ja til portalen ChefMade, hvor man kan bestille en topkok for en aften.

Holstebro: Private Dining er et koncept, der kører sin sejrsgang i øjeblikket i Nordamerika og Europa. Man booker online en kok, der kommer hjem til én privat og kokkerer for ens gæster. Og ikke nok med det det - kokken sørger både for indkøb, service, potter og pander, opvask og oprydning.

Man skal faktisk bare selv levere dug, servietter, bordpynt og bestik.

I Danmark står ChefMade for at sætte Private Dining på Menukortet.

- Helt ærligt, så blev de ved med at presse. Og til sidst kunne vi ikke blive ved med at sige nej. De er så flinke, siger Ismail Aydoganer, køkkenchef og medejer af Restaurant Under Klippen, som er den første vestjyske tilføjelse til ChefMades repertoire.

Ismail Aydoganer indrømmer dog også gerne, at han var lidt duperet over at se navne som Pasfall, Kokkeriet og Substans på listen over medvirkende restauranter. Det borger for kvaliteten, mener han.

ChefMade
ChefMade er delvist ejet af Hungry Group, der blandt andet har erhvervsmanden Jesper Buch i ejerkredsen.Medstifter af ChefMade, Jacob Bülov Espensen, er selv uddannet kok.

Chefmade har i alt 40 restauranter og kokke fra hele landet tilknyttet. Blandt de mere kendte er Substans i Aarhus, Kokkeriet i København og restaurant Pasfall på Fyn.

Man kan vælge dato, pris, madstil, antal gæster med mere på hjemmesiden chefmade.dk

Flere restauranter arbejder med en minimumspris, for at de siger ja til at rykke ud. Under Klippen har således et minimumsbeløb på 8000 kroner.

- Restauranten har første prioritet altid. Det er vores hjerte. Så vi siger kun ja til at komme og kokkerere hjemme hos folk, hvis vi kan se, at det hænger sammen, siger chefkokken, der dog lover, at man ikke kommer til at købe katten i sækken.

Hvis først Under Klippen har sagt ja til en Private Dining, så er det altid Ismail Aydoganer, der laver forarbejdet i restauranten, og det er også ham, der kommer hjem til dem, der har bestilt middagen og starter det hele op. Så kan det godt være, at en anden af Under Klippens kokke tager over senere på aftenen.

- Vi har to uddannede kokke foruden mig selv lige nu, og vi får én mere efter juni. Og vi har også tre elever, så vi kan godt køre restauranten samtidig med, at vi har en Private Dining en aften, forsikrer Ismail Aydoganer.

Under Klippen opererer dog med et minimumsbeløb på 8000 kroner, før chefkokkenl dukker op med råvarer, potter og pander. "Det bedste fra Under Klippen" koster 895 kroner per kuvert, så der er altså tale om 9 kuverter for at det løber op i de 8000 kroner. Så sørger man selv for vinen. Hvis man bestiller taffelmenuen med vin til, koster det 1995 kroner per kuvert - og så kan fire kuverter gøre det.

Kokken kommer en time før gæsterne kommer - og han tager det beskidte service med sig, når han går.

Køb Ismail til dit køkken for en aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce