Sådan så de seks unge ud, da de besøgte Dagbladet i november 2007. Det er fra venstre Ida Asping, Søren Ardal, Trine R., Jonas Rasmussen, Maiken og Rikke R. Foto: Mette Mørk

Jeg husker kun dem, der turde være sig selv - det er fedt at skille sig ud

For 11 år siden valgte de selv at skille sig ud fra andre ved en anderledes tøjstil. De knubs, det gav, har præget dem alle - på den gode måde, siger de i dag.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Trine R
Navne: Trine R (ønsker som voksen ikke efternavn i avisen - efternavnet stod i 2007-artiklen). Tvillingesøster til Rikke.

Alder: 23 år

Bopæl: København

Job/studie: I gang med en kandidat i jura

Tilknytning til Holstebro: Gik på Rolf Krake Skolen fra 6. til og med 9. klasse.

Synes, det er sjovt, at der bliver fulgt op på artiklen fra dengang, men har ikke selv lyst til at svare på spørgsmålene.
Maiken
Maiken har ikke svaret på Dagbladets henvendelser.Da hun derfor ikke har givet sin tilladelse, bringer vi ikke hendes efternavn.

Ingen af de øvrige fem har kontakt til hende i dag.
Rikke R
Navn: Rikke R (ønsker som voksen ikke efternavnet i avisen - det fulde navn stod i 2007-artiklen) Tvillingesøster til Trine.

Alder: 23

Bopæl: Aalborg

Job/studie: Læser til socialrådgiver, er på nuværende tidspunkt i praktik indenfor Socialpsykiatrien. Arbejder nat i en 7/11 for at tjene til studierne.

Tilknytning til Holstebro: Gik på Rolf Krake Skolen fra 6. til og med 8. klasse.

Civilstatus: Har en kæreste

Drøm: Vil gerne arbejde indenfor socialpsykiatrien. Ejer sammen med kæresten et kolonihavehus, som de har totalrenoveret. Det vil de sælge for at have til udbetalingen til et hus - meget gerne på landet.
Jonas Rasmussen
Navn: Jonas RasmussenAlder: 26

Bopæl: Aarhus

Uddannelse: Bachelor i kordirektion fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, kandidat i kordirektion fra University of Cambridge

Job: Dirigent for Akademisk Kor Århus. Desuden FUKs korkonsulent i NORD og sangkonsulent hos Sangkraft Aarhus samt dirigent for Ungdomskoret Aarhus U og Barbershopkoret BarbAros.

Tilknytning til Holstebro: Gik på Orkesterefterskolen i 2007-2008

Civilstatus: Gift på tredje år

Drøm: Arbejder benhårdt for at promovere sang i Danmark, fordi han tror, at sang er godt for fællesskabet på tværs af alder, kulturer og social skel. Og så er det godt for folkesundheden, fysisk såvel som mentalt.
Søren Ardal
Navn: Søren ArdalAlder: 24

Bopæl: Herning

Uddannelse: STX Holstebro (samfundsfaglig), gik sideløbende med gymnasiet tre år på Kunst & Design-linjen hos Dansk Talentakademi (DTA), udlært tatovør

Job: Tatovør hos Beauty And The Beast Herning. Har vundet et par priser for sine tatoveringer.

Tilknytning til Holstebro: Født og opvokset i Holstebro

Civilstatus: Har en kæreste, som han bor og arbejder i samme branche som

Drøm: At komme rundt i verden og gæste-tatovere hos nogle af de største i tattoo-verdenen. Og fortsætte med rejse med Beauty And The Beast-teamet til messer rundt om i verden og deltage i konkurrencer.
Ida Asping
Navn: Ida AspingAlder: 26 år

Bopæl: Brønshøj

Job/studie: I lære som sikringstekniker/låsesmed ved Certego Kbh

Tilknytning til Holstebro: Gik på Orkesterefterskolen i 2007-2008. Har fortsat tilknytning til Holstebro, da hendes kæreste er en del af Jydske Dragonregiments (JDR) stampersonel.

Civilstatus: Har en kæreste

Drøm: At færdiggøre uddannelsen og købe hus sammen med kæresten - eller måske flytte sammen i husbåd.
Annonce
Annonce