JD-Contractor fordobler overskuddet: Vi har været både heldige og dygtige

Grundlæggeren Gert Normann Andersen kan glæde sig over, at JD-Contractor giver et overskud på 77 millioner kroner før skat i det seneste regnskabsår. Arkivfoto.

JD-Contractor fordobler overskuddet: Vi har været både heldige og dygtige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dykkerfirmaet JD-Contractor kan se tilbage på et rigtig godt regnskab med et overskud på 76,9 millioner kroner før skat. Det er fordobling i forhold sidste regnskabsår og bedre end forventet.

Holstebro: Dykkerfirmaet JD-Contractor med base på Nybovej i Holstebro har grund til at glæde sig.

Virksomheden kommer ud med et stort millionoverskud.

- Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi kan ikke tillade os andet. Det er et hårdt marked, hvor der er mange spillere, der er sultne, så vi har været både heldige og dygtige. Det er i vid udstrækning lykkedes at tilpasse organisationen og udnytte ressourcerne, siger administrerende direktør Rasmus Normann Andersen.

Det samlede overskud endte på 76,9 millioner kroner før skat.

Det er en fordobling i forholdt til året før og bedre end forventet. Virksomheden har tidligere været oppe i den størrelse, når det gælder overskud.

Overskuddet blev i år større end forventet.

- Det skyldes i høj grad, at der har været projekter, der er blevet skudt, så de er kommet med i 2017/2018-regnskabet. Det betyder, at forventningerne er lidt mindre til det kommende regnskab. Vi skal stadig arbejde hårdt for at få ordrene hjem, siger Rasmus Normann Andersen.

Vinterprojekt i Senegal

I dette regnskabsår har det været et plus for JD-Contractor, at firmaet har haft et større projekt i det afrikanske land Senegal i vinterhalvåret. Mange af kunderne ønsker af naturlige grunde arbejdet udført i sommerhalvåret på grund af vejrforholdene.

JD-Contractors primære arbejdsområde er udlægning, nedgravning og reparation af marine kabel- og rørinstallationer. Selskabet har en række specialiserede skibe, undervandsrobotter og specialværktøjer, og der er gennem årene oparbejdet en betydelig ekspertise og erfaring, hvilket har gjort firmaet markedsførende i Danmark.

Medarbejderstyrken hos JD-Contractor ligger på 110 medarbejdere, hvilket har været rimelig stabilt de seneste år.

Hovedparten er ansat på skibene, der står for det operative arbejde. Rasmus Normann Andersen forventer, at konkurrencen og markedet kan sammenlignes med det netop afsluttede regnskabsår.

JD-Contractor blev stiftet af Gert Normann Andersen i 1972. Han ejer fortsat en del af koncernen sammen med sønnerne Rasmus og Dennis Normann Andersen.

JD-Contractor fordobler overskuddet: Vi har været både heldige og dygtige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce