Hospitalsenheden Vest scorer priser for kræftbehandling

For fjerde år i træk har Dagens Medicin kåret Urinvejskirurgisk Afdeling som nummer et i behandling af prostatakræft. Arkivfoto.

Hospitalsenheden Vest scorer priser for kræftbehandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hospitalsenheden Vest stryger ind som nummer et i Danmark i lindrende behandling af livstruende sygdomme, og får en førsteplads i behandling af prostatakræft for fjerde år i træk.

Nordvestjylland: Sundhedsmediet Dagens Medicin er godt i gang med sin årlige kåring af landets bedste specialer, og i år stryger Onkologisk Afdeling i Herning direkte år ind på en førsteplads i palliativ behandling, som er lindrende behandling af livstruende sygdomme.

Desuden er det fjerde år i træk, at sundhedsmediet kårer Urinvejskirurgisk Afdeling som nummer ét i behandling af prostatakræft.

Førstepladserne glæder lægefaglig direktør Jens Friis Bak, som ser kåringerne som en anerkendelse af, at en stor indsats i det daglige kliniske arbejde bærer frugt.

- Resultatet er flot, og det viser virkelig, at vi som hospital har dygtige specialister og stærke teams, der hver dag samarbejder om at levere kræftbehandling af meget høj kvalitet, siger den lægefaglige direktør i en pressemeddelelse.

På Urinvejskirurgisk Afdeling er der også stor glæde at spore over at blive udnævnt til landets bedste i behandling af prostatakræft for fjerde år i træk. Her er patienterne tilknyttet et team, som består af specialister, plejepersonale og terapeuter, og det sikrer sammenhæng og kontinuitet gennem hele patientforløbet. Det er patienterne glade for, lyder det fra ledende overlæge Maiken Bjerggaard:

- Det giver god feedback hos patienterne, og vi har altid haft fokus på at have den bedste ekspertise med patienten i fokus. Derfor er jeg rigtig glad for at se, at vores tværfaglige og dygtige teams bliver anerkendt for deres store stykke arbejde, siger hun.

Satser på lindring

Ifølge Jens Friis Bak satser Hospitalsenheden Vest stærkt på at udvikle det specialiserede palliative område. Derfor har Onkologisk Afdeling valgt at satset på uddannelse af specialister i palliation og at få de praktiserende læger med i samarbejdet i det palliative team på hospitalet.

Førstepladsen i lindrende behandling vækker derfor stor glæde hos ledende overlæge Hanne Linnet på Onkologisk Afdeling. Hun ser førstepladsen som et udtryk for, at indsatsen virker - både i Vestjylland og i et stort landsdækkende lærings- og kvalitetsprojekt på det palliative område.

- Vi har satset stort, og det er fantastisk at se, at indsatsen virker. Derfor vil vi fortsætte det gode arbejde, så vi kan gøre det palliative område i Gødstrup til et videnscenter i specialiseret palliation, siger hun i en pressemeddelelse.

Hospitalsenheden Vest scorer priser for kræftbehandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce