Gødstrup dropper motionsrum til de ansatte

I dag har de ansatte på sygehusene i både Herning og Holstebro mulighed for at benytte idrætsfaciliteter på arbejdet, men den mulighed må de sandsynligvis droppe i Gødstrup. Arkivfoto

Gødstrup dropper motionsrum til de ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det er er beklageligt, siger hospitalsdirektør. Pladsen der er reserveret til motionsrum skal bruges til værksteder.

Gødstrup: De ansatte på det kommende supersygehus i Gødstrup må formentlig kigge langt efter det motionsrum, som der ellers var planlagt til dem.

- Vi vil rigtig gerne have, at vores ansatte dyrker motion, og derfor havde vi også reserveret 200 kvadratmeter stort areal til et motionsrum, fortæller hospitalsdirektør Poul Michaelsen.

Men behovet for værkstedsplads har fået ledelsen til foreløbig at inddrage de 200 kvadratmeter.

- Foreløbig har vi sat motionsrummet på standby. Jeg vil heller ikke stikke blår i øjnene på nogen. Lige nu ser det ud til, at vi er nødt til at bruge det reserverede areal til værksteder, siger Poul Michaelsen.

Han fortæller, at hospitalet har haft plads til værksteder inkluderet i planerne, men at der er er blevet behov for yderligere plads.

- Det gælder blandt andet i det vi kalder servicebyen, hvor motionscentret var planlagt til at blive placeret, og hvor der var reserveret kvadratmeter til det, siger hospitalsdirektøren.

Vi er kede af det

Poul Michaelsen fortæller, at man fra hospitalsledelsens side nu vil gå i dialog med medarbejderne om, hvad man kan gøre som alternativ.

- Vi er naturligvis kede af situationen. I dag har de ansatte i både Herning og Holstebro mulighed for at benytte idrætsfaciliteter på matriklerne, og det ville vi også gerne have tilbudt dem i Gødstrup, siger Poul Michaelsen.

Han understreger dog, at alle medarbejdere i regionen som en del af deres personalegoder har rabatordninger til motionscentre i privat regi.

- Så der vil fortsat være mulighed for at dyrke motion. Men nu vil vi gå i dialog, og måske kan vi finde nogle andre løsninger. Foreløbig ser det dog ud til, at vi må droppe motionscentret.

Sygehuset i Gødstrup skal stå klar til modtage de første patienter i begyndelsen af 2020.

Det kommende storsygehus samler Hospitalsenheden Vest på én matrikel i stedet for som tidligere med sygehuse i Holstebro, Lemvig, Ringkøbing, Tarm og Herning.

Gødstrup dropper motionsrum til de ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce