Går du måske om drømmer om Kreta?

Genrefoto: Scanpix

Går du måske om drømmer om Kreta?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge direktør for SJ Feriehusudlejning, Steen Jørgensen, kan de seneste ugers gode vejr muligvis gøre, at han også får udlejet de sidste 20 procent af sine feriehuse - for "hvem går og drømmer om Kreta nu?"

Nordvestjylland: Direktør og ejer af SJ Feriehusudlejning i Harboøre gennem 25 år, Steen Jørgensen, har masser af erfaring med det danske sommervejr og 525 feriehuse til udlejning.

Og han siger, at udlejningsniveauet på sommerhuse er nogenlunde det samme som sidste år. Men betyder de seneste ugers gode vejr ikke noget for udlejningen?

- Jo, det er muligt, at vi kommer til at se det senere. Men lige nu har vi booket 75-80 procent af sommerhusene ud i højsæsonen - især i ugerne 28, 29, 30 - og det er det samme som sidste år. Du skal huske på, at folk booker tidligt - lang tid før varmeperioden i maj-juni satte ind. De fleste bookinger kommer januar til marts, forklarer Steen Jørgensen.

Og når folk booker ferie i januar-marts, tænker de på, hvordan vejret var i Danmark sidste år.

Kan du huske vejret sidste år? Det kan Steen Jørgensen.

- Vi havde en sommerdag den 26. maj. Faktisk har vi lidt under dårligt sommervejr i to år nu. Prikken over i'et er nu engang godt vejr i ferien, siger han.

- Men hvorfor tror du så alligevel, at 2018-vejret kan komme til at smitte af på udlejningen?

- Det drejer sig om de sidste 20-25 procent af feriehusene. Det er muligt, at vi får dem lejet ud nu. Det kommer lidt an på, hvordan vejret fortsætter. Folk, der ikke har besluttet sig endnu, vælger måske at booke et sommerhus, fordi det er nemmere og billigere end en udlandsrejse. Kunne du for eksempel ikke godt tænke dig noget regn nu? Jo - og er det ikke mange år siden, du sidst har haft sådan en tanke i Danmark om sommeren? Du drømmer ikke om Kreta, vel? Nej, og der er muligvis nogen, der, når de ser vores annoncer, tænker: "Sommerhus i Danmark - det kunne være dejligt. Også selv om vejret senere bliver mere normalt dansk sommervejr", siger Steen Jørgensen.

17 lokale oplevelser
Har du oplevet det, man bør, på din egen egn? Nedenstående er forslag til oplevelser i det nordvestjyske.Struer Kommune

Struer Museum

Venø Kirke

Luftens Cold Hawaii: Toftum Bjerge

Oddesund og Grisetå Odde

Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter

Lemvig Kommune

Sea War Museum, Thyborøn.

Kystcentret, Thyborøn

JyllandsAkvariet, Thyborøn.

Museet for Religiøs Kunst, Lemvig

Bovbjerg Fyr

Holstebro Kommune

Herregården Nørre Vosborg

Strandingsmuseum St. George, Thorsminde

Frilandsmuseet Hjerl Hede

Holstebros gågade-centrum med Kvinde på Kærre (Maren)

Holstebro Kunstmuseum

Naturen ved Nissum Fjord

Sahl Kirke med det gyldne alter

Et tip:

Køb (eller lån på biblioteket) bogen "111 steder på den jyske vestkyst som du skal se" af Britt Nørbak. Den er fyldt med inspiration til ferieture langs vestkysten, og der er både kendte og mindre kendte steder nævnt. Bogen, der blev udgivet sidste år, koster cirka 200 kroner.

Går du måske om drømmer om Kreta?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce