En af byens største gågadebutikker lukker

?Ophør?, står der i vinduerne hos Huset Clara i Nørregade 27. Indehaveren - et firma i Herning - skal dog betale husleje frem til 1. februar 2019. Foto: Cecilie Madsen

En af byens største gågadebutikker lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igennem årtier er der blevet solgt dametøj fra Nørregade 27. Men nu slutter en epoke.

Holstebro: Igennem årtier har Holstebros damer fundet deres nye garderobe her - i den store hjørnebutik, der vender ud mod Nørregade og torvet ved Det Gamle Rådhus.

De første mange år stod der "MV-Huset" på facaden. Derpå fulgte syv år som "Knud E", og siden 4. december 2014 har de mange kvadratmeter med mode båret navnet "Huset Clara."

Men nu er en epoke, der trækker spor tilbage til dengang, hovedparten af byens butikker var på lokale hænder, slut.

Herning-firmaet Trimar Retail A/S, der står bag Huset Clara og driver cirka 40 andre butikker rundt om i landet, har opsagt lejemålet.

- Huset Clara og beliggenheden ophører. Hvad der kommer til at ske efterfølgende, om vi finder et andet lejemål og bliver i Holstebro, eller om vi trækker os ud af byen, har bestyrelsen ikke besluttet endnu. Vi arbejder med flere forskellige løsninger, siger direktør Steen Bjørn Nielsen fra Trimar Retail A/S.

Han kan ikke oplyse en nøjagtig ophørsdato, men lejemålet er opsagt per 1. februar, og Trimar Retail A/S har 12 måneders opsigelse.

Hvad er årsagen til, at I har opsagt lejemålet?

- Størrelsen af butikken og huslejen er for stor. Vi synes helt generelt, at huslejen i gågaden i Holstebro er for dyr, siger Steen Bjørn Nielsen.

Ifølge det seneste årsresultat for Trimar Retail A/S - regnskabsåret maj 2016 til april 2017 - havde selskabet en bruttofortjeneste på 16,3 millioner kroner og et underskud på 3,9 millioner kroner.

En af byens største gågadebutikker lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce