Ejer: Ny café åbner snart

Da Holstebro Onsdag kiggede forbi Café Marcello's i Grønsgade i sidste uge, havde håndværkerne stadig travlt med at arbejde i bygningen. Foto: Ninna Pirchert

Ejer: Ny café åbner snart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden sidste sommer har Café Marcello's taget tilløb til at åbne i Grønsgade i Holstebro. Og nu sker det snart, forsikrer ejeren.

Holstebro: Det var oprindeligt planen, at restaurantkæden Marcello's skulle åbne sin nye café i Holstebro i august sidste år.

Men åbningen blev forsinket - i flere måneder faktisk. Da Holstebro Onsdag i sidste uge kiggede forbi Grønsgade 7 - i hjørnebygningen over for Jensens Bøfhus, - hvor caféen har fundet sit nye hjemsted, var restauranten stadig ikke åbnet, og håndværkerne var i fuld gang med at arbejde på bygningen.

Men nu åbner caféen snart, forsikrer caféens ejer, Caglar Koycu, i telefonen.

Mere om Marcello's
Caglar Koycu åbnede sin første forretning i Odense 2006: En fast food-forretning med pizzaer og burgere.Efter godt fire år overtog han Café Kik i Kolding. Det blev dog en meget vanskelig start, men han blev ved med at tro på det, selv om det var rigtigt hårdt.

Med tiden blev ambitionerne større, og Vejle blev næste stop.

Her blev det til to forretninger, som blev overtaget i 2012.

I 2014 tog restauranten i Bryggen hul på et nyt pizza-koncept.

I 2015 startede han endnu et cafe-koncept op i Sønderborg sammen med sin fætter, Tammer Cifci.

Kilde: Marcello's

I gang med det sidste

- Vi regner med at åbne senest den 21. maj - måske før, siger Caglar Koycu, der fortæller, at de er i gang med det sidste nu.

- Vi har haft gang i andre projekter, og det har taget lidt tid. Vi vil gerne åbne en ordentlig café, siger han og tilføjer, at det derfor har taget længere tid end beregnet.

Noget af det sidste, der mangler, før døren kan åbnes for kunderne, er at få en godkendelse fra bevillingsnævnet i hus, forklarer han.

- Proceduren er lidt anderledes i Holstebro, hvor man skal have en permanent bevilling. Andre steder kan man begynde med en midlertidig, fortæller café-ejeren.

Medarbejdere til samtale

Ifølge Caglar Koycu har der også været travlt med at holde jobsamtaler med ansøgerne til de nye job.

- Vi regner med at ansætte 25 til 30 medarbejdere som tjenere og ti til 15 i køkkenet som kokke og opvaskere, oplyser ejeren, der indrømmer, at åbningen har trukket ud.

Han fortæller, at der da også er mange, der kontakter kæden blandt andet på mail for at høre, hvornår spisestedet åbner.

Det er café nummer ti, Caglar Koycu gør klar til at åbne i Holstebro, og de er to om at åbne og drive restauranten.

Ifølge Marcello's hjemmeside findes der også Marcello's-caféer i Kolding, Vejle, Sønderborg og Odense, og her er der både brunch, frokost og aftensmad på menukortet.

Hjørnebygningen i Grønsgade 7 har tidligere huset sportsforretningen Sportigan.

Ejer: Ny café åbner snart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce