Efter kritik: Legeplads jævnet med jorden

Der var ikke meget af tilbage af legepladsen bag Skovvang, da Dagbladet besøgte stedet onsdag morgen. Kun gyngestativet var helt endnu, men det stod også til nedrivning. Foto: Christian Heegaard Kongsøre

Efter kritik: Legeplads jævnet med jorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medarbejdere fra Trafik og Park har i formiddag været i gang med nedrivningen af legepladsen bag Specialcenter Skovvang, efter det viste sig, at den ikke var sikkerhedsmæssigt forsvarlig.

Holstebro: Den legeplads, der igennem mange år har stået på det grønne område bag Specialcenter Skovvang, er i dag blevet revet ned af medarbejdere fra Holstebro Kommunes Trafik og Park afdeling.

- Vi havde Kaj Bech ude og lave et eftersyn på den, og vi konstaterede, at den ikke var i forsvarlig stand. Så vi bad Specialcenter Skovvang om enten at istandsætte den eller rive den ned, fortæller Martin Meisler Elmholdt Svendsen, skov- og landskabsingeniør ved Holstebro Kommune.

Dagbladet bragte den 1. oktober en artikel om legepladsen, som den 66-årige pensionist Bent Gosvig hver morgen kunne se over til, imens han kiggede på fugle på det grønne område. Her har han kunnet følge, hvordan legepladsen gik mere og mere i forfald.

- Hvis der er et barn, der kommer til skade her, og jeg har siddet her og været vidne til, at pladsen bare har rådnet op, så vil jeg føle, at jeg har noget af ansvaret, sagde Bent Gosvig dengang.

Derfor glæder han sig da også over, at legepladsen nu bliver revet ned.

- Det er fint da, og det skulle være sket for lang tid siden. Man kan bare prise sig lykkelig over, at der ikke er sket noget herude i den tid, den har været her, siger pensionisten, der håber på, at man vil erstatte det gamle og forfaldne med en ny legeplads, der er forsvarlig at lege på.

Om det vil ske, har det ikke været muligt at få svar på onsdag formiddag.

Efter kritik: Legeplads jævnet med jorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce