Dropper Badeland: Her vil S bygge ny svømmehal


Dropper Badeland: Her vil S bygge ny svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Private investorer skal bygge svømmehallen og kommunen leje sig ind, mener borgmester H.C. Østerby.

Holstebro: Står det til Socialdemokraterne, skal der bygges en helt ny og moderne svømmehal på Slagterigrunden, der kan stå klar til brug i løbet af 2021.

Det siger borgmester H.C. Østerby (S), der mener, at svømmehallen skal placeres tæt op af de eksisterende bygninger på grunden.

- Det skal være en svømmehal, der lever op til både svømmeklubbens ønsker om blandt andet tilskuerfaciliteter og et 50 meter bassin, men som selvfølgelig også skal kunne bruges af alle andre, siger Østerby.

Planen er at få en investor til at bygge svømmehallen, hvorefter kommunen vil leje sig ind i den. Årligt bruger kommunen i dag omkring ni millioner kroner på at leje sig ind i Badeland.

- For de penge, som vi bruger i Badeland, kan vi snildt forrente et nyt lejemål, der indeholder alle de ønsker, som vi har, og som samtidig har en arkitektur og et indhold, der vil passe ind med de ting, vi gerne vil med slagterigrunden.

Østerby fortæller, at kommunen allerede har opsagt aftalen med Badeland, hvor kommunen har været i forhandlinger om en eventuel forlængelse af den nuværende lejeaftalen.

- Byrådet er enigt om, at vi skal have fundet en anden løsning, og at den aftale, vi kunne få med Badeland, ikke var god nok. Derfor står det os også frit for at finde en ny løsning.

Holstebro Svømmeclub jubler over udmeldingen fra borgmesteren:

- Et nyt stadion betyder fantastik meget for svømmeklubben. Vi har tabt nogle medlemmer de senere år, og jeg er bange for at det hænger sammen med, at folk ikke har været tilfredse med faciliteterne, og på grund af badelands anstrengte driftsøkonomi har der ikke været afsat penge til vedligeholdelse, så det fremstår som slidt, siger Thomas Maxe, næstformand i Holstebro Svømmeclub.

Dropper Badeland: Her vil S bygge ny svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce