Deleøkonomi: Tag naboens varer med hjem på vejen

Foto fra Youtube


Deleøkonomi: Tag naboens varer med hjem på vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagligvarekæden Rema 1000 vil med ny app have folk til at hjælpe hinanden med indkøbene. Bestil via app'en og få naboen til at tage varerne med hjem.

Nu bliver den danske dagligvarehandel en del af deleøkonomien. Rema 1000 har nemlig iværksat en ny deleøkonomisk løsning, kaldet Vigo, hvor kunderne kan handle fra sin smartphone og få indkøbsposen leveret til døren af privatpersoner, der alligevel kører vejen forbi.

Med den digitale løsning for vareudbringning er Rema 1000 de første på dagligvaremarkedet, der bringer deleøkonomien ind i detailbranchen.

»Vigo skal gøre det nemmere for danskerne at klare indkøbene i en travl hverdag. Lige meget hvor du er, kan du med få tryk på telefonen handle med Vigo og få varerne leveret til døren af andre, der lægger deres rute forbi dit hjem. Det bliver en håndsrækning til de travle familier,« siger Henrik Burkal, administrerende direktør i Rema 1000.

Den person, som er så venlig at tage dine varer med hjem, tjener en lille skilling, som naturligvis er skattepligtig.

Lokal nethandel

Rema 1000 har arbejdet med Vigo-projektet i de sidste 12 måneder, og for at udvikle den bedste løsning har de hentet hjælp udefra.

Rådgiver og deleøkonomi-ekspert, Jesper Bove-Nielsen, har haft ansvaret for udviklingen af den deleøkonomiske platform, og han vurderer, at kunderne og dagligvarebranchen er klar til deleøkonomien, som danskerne for længst har taget til sig.

»Ligesom Gomore forbinder folk med behov for transport, gør Vigo det muligt at handle for hinanden. I stedet for centrallagre og flere varevogne, kan vi hjælpe hinanden med at handle. Når jeg alligevel skal hjem efter en indkøbstur, kan jeg ligeså godt tage en indkøbspose med til naboen. Og sådan tror jeg, at der er mange, der tænker,« siger han.

App'en Vigo bliver frigivet 25. oktober og du kan læse mere om konceptet på vigo.dk.

pcb og gjø

Deleøkonomi: Tag naboens varer med hjem på vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce