Brætspil erobrer terræn

- Det er hyggeligt at være med til, og vi har endnu ikke oplevet at være færre end 20 deltagere per gang, siger Rasmus Riishøj og Søren Svane, bibliotekets brætspilseksperter. Pressefoto

Brætspil erobrer terræn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro: Folk kommer sammen eller alene, men der er ingen, der bliver overladt til sig selv, når der holdes brætspilaftener på bibliotekerne i Holstebro Kommune. For fællesskabets og de gode spiloplevelsers skyld.

- Konkurrence er et overvurderet spilelement i dag. Når man kigger på psykologiske data, er folk interesserede i udfordringen frem for konkurrencen, siger Andreas Liebroth, der forsker i spilpsykologi ved Aarhus Universitet.

På Holstebros biblioteker kommer folk heller ikke for at konkurrere i brætspil, men for at være sammen med venner og møde nye mennesker.

Næste brætspilsaften er mandag 22. januar på Holstebro Bibliotek. Er der blandt den yngre generation nogen, der har lyst til at designe og udvikle deres eget brætspil, bliver der i vinterferien holdt en workshop med Rasmus Wichmann, der har erfaring med brætspilsudvikling fra sin tid på rollespilsefterskolen Epos.

Har du lyst til at låne brætspil med hjem, har biblioteket nu flere end 140 spil på hylden.

/EXP

Brætspil erobrer terræn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce