Alice synger jazz i Subhuset

Trioen med Carreri, Fuhlendorf og Schack lover at sprede varme med italiensk og fransk jazz fra "de både romantiske og fanden-i-voldske 1960?ere". Pressefoto

Alice synger jazz i Subhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro: Torsdag den 8. marts om aftenen lukker Subhuset, der ligger på Vendersgade 14 i en af de gamle slagteribygninger, dørene op for sydlandske toner fra en jazztrio.

Trioen, der består af Alice Carreri (sang), Martin Schack (hammondorgel) og Regin Fuhlendorf (guitar), fortolkernogle af de mest særprægede og udadvendte jazzstandards, der er, og spreder varme med italiensk og fransk jazz fra de både romantiske og fanden-i-voldske 1960'ere.

Faktisk siger trioen, at de har til hensigt at få publikum til at føle sig hensat til en skøn, varm sensommeraften i Paris i 1962. Det bliver muligvis lidt svært på en formentlig hamrende kold marts-aften i 2018 - men hyggeligt skal det nok blive alligevel.

Alice Carreri er halvt italiensk, halvt fransk, men er født og opvokset i Holstebro som datter af Odin Teatrets Roberta Carreri. Alice har en musikalsk fortid i det populære dub-projekt Lulu Rouge og spiller fast med blandt andet Jacob Fischer, Tivolis Late Night Orchestra på Plænen og Esben Just og har spillet fast med blandt andet Tue West, Tobias Trier, Rasmus Nøhr og Suspekt/Klamfyr, Mikael Wulff og Jonatan Spang.

Koncerten er organiseret af Subhuset og Nordisk Teaterlaboratorium i samarbejde med Jazz 78, Jazzklub 93 Holstebro, Kulturdivisionen, Holstebro Musikskole og Holstebro Musikskoles Støtteforening, og er støttet af Holstebro Kommune.

Billetter koster 100 kroner undtagen for studerende og pensionister, der slipper med det halve.

Alice synger jazz i Subhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce