300 meter på to timer og fem minutter: Erfaringer fra trafikkaosset

Parkeringspladsen og -huset ved Nørreport Centret udviklede sig torsdag over middag til et mareridt for trafikanterne. Foto: Morten Stricker

300 meter på to timer og fem minutter: Erfaringer fra trafikkaosset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere af Dagbladets læsere var til stede, da trafikken omkring Nørreport Centret torsdag udviklede sig til kaos.

Holstebro: Torsdag var der trafikkaos ved Nørreport Centret som følge af det vejarbejde, der er i gang på Enghavevej. De pårørte bilister kom kørende i sydlig retning på vejen og har ikke været opmærksomme på, at vejen er spærret i den retning - derfor kørte de ind på Nørreport Centrets parkeringsplads for at vende.

Flere deler på Dagbladets Facebook-side deres egen oplevelse af trafikkaosset.

- Jeg var jo selvfølgelig lige forbi med trailer og hele pisset. Ca. 75 min. senere kom jeg hjem.... Går i Jem&Fix næste gang! skriver Allan Lauridsen.

- Fra p-huset til rundkørslen ved Nørreport varede turen 2 timer og 5 min. Såååå jeg tror, jeg vil benytte p-huset i Skolegade næste gang, jeg skal en tur i gågaden, skriver Mary Kjærgaard Christensen.

- Vi endte med at holde øverst i p-huset ved 16-tiden i 1,5 time, inden vi kom ned, istemmer Maibritt Lindgaard Henriksen.

Om kaosset skyldes mangelfuld skiltning eller uopmærksomhed fra bilisternes side, er der delte meninger om.

- Det er noget pjat, at der ikke er skiltet godt nok. Der er skiltning på alle indfartsveje. Hvis folk nu gider at respektere skiltningen, så ville problemet ikke være så stort, skriver Peter Møller Jensen.

- Synes, det var skiltet ordentligt. Folk skal bare læse de skilte, der er inden rundkørslen ved Nørreport, skriver Joakim Toft.

Det er andre dog langt fra enige i.

- Der var meget dårligt skiltet. Dem, der var der (skilte, red.), var sat alt for sent op. Sæt skilte op allerede ude på Viborgvej, Struervej, vejen omme fra banegården, Lægårdvej. Vi kommer jo inde fra Ringvejen til midtbyen, skriver Anette Revsgaard Sejbjerg.

- De har skiltet helt forkert med det vejarbejde og været skyld i, folk er kommet for sent på arbejde og til alt muligt andet! De har simpelthen haft hovedet oppe i røven, inden de gik igang med der, lyder det fra Trine Barbesgaard.

300 meter på to timer og fem minutter: Erfaringer fra trafikkaosset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce