Vigtig sejr i Aarhus

Viktor Östlund leverede især en god anden halvleg mod Aarhus, og blev topscorer med seks mål. Arkivfoto.

Vigtig sejr i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TTH Holstebro fik en tiltrængt sejr, da de på udebane slog Aarhus Håndbold efter en tæt kamp.

Aarhus: TTH Holstebro kunne efter lørdagens kamp mod Aarhus ånde lettet op til sidst, da det blev til en sejr på 27-29

De to hold fulgtes ad i indledningen af kampen, og der stod 4-5 til TTH Holstebro efter lidt over 10 minutters spil. Peter Balling havde siddet på bænken igennem kampens første kvarter, men da han kom på banen efter 15 minutter, kunne han gøre det til 4-6 på sin første boldberøring.

Herefter så det ud til, at TTH Holstebro skulle slå et stort og potentielt kampafgørende hul, da indskiftede Martin Hansen lavede tre mål i træk, og dermed kunne gøre det til 7-12 til TTH Holstebro. Igennem langt største delen af første halvleg stod forsvaret solidt for TTH Holstebro, hvilket medførte flere kontrascoringer til både Emil Sidelmann og Kasper Kildelund. 

Det lykkedes dog ikke for TTH Holstebro at opretholde føringen, og de brændte en hel del chancer på en velspillende Jens Fredsgaard i Aarhus-målet. Første halvleg endte 12-14 til TTH Holstebro. 

Holdet kom fornuftigt ud til anden halvleg, og de kunne bringe sig foran med 14-17 efter tre minutters spil. Aarhus kom dog helt på omgangshøjde efter lidt under et kvarters spil af anden halvleg, da de gjorde det til 19-19 i en periode, hvor Torbjørn Bergerud havde det særdeles svært i målet. 

TTH Holstebro var dog bedst i kampens slutning, hvor det især var svenske Viktor Östlund, som hævede niveauet betragteligt. Sebastian Henneberg, som TTH Holstebro tidligere har forsøgt at lokke til klubben, var dog ikke glad for at sende de to point til Holstebro. Han måtte dog sammen med resten af Aarhus-mandskabet give fortabt til sidst, og TTH Holstebro kunne sætte to tiltrængte point på kontoen. 

Det var TTH Holstebros femte sejr, og de ligger i skrivende stund på en fjerdeplads med 12 point. 

 

Vigtig sejr i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce