Tidligere TTH-talenter skifter klub

Frederik Ladefoged ses her i aktion for TTH i europa-cuppen mod Luzern i 2014. Til sommer går turen fra Skanderborg til Sønderjyske for stregspilleren. Arkivfoto.

Tidligere TTH-talenter skifter klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederik Ladefoged og Lars Skaarup har begge fået deres håndboldopdragelse i TTH Holstebro, og de tager nu begge næste skridt i karrieren.

Skanderborg: Frederik Ladefoged, som har spillet ungdomshåndbold og ligahåndbold i TTH Holstebro, skifter arbejdsgiver til sommer.

Stregspilleren skiftede i 2015 TTH Holstebro ud med Skanderborg, hvor han siden har huseret. Fra sommer hedder arbejdsgiveren Sønderjyske, hvor den fysisk stærke stregspiller skal erstatte svenske Adam Nyfjäll, som i stedet skal spille i IFK Kristianstad i hjemlandet.

21-årige Frederik Ladefoged er noteret for 35 landskampe på diverse ungdomslandshold. Ladefoged har skrevet en 2-årig kontrakt med Sønderjyske. 

Frederik Ladefoged fortæller i forbindelse med klubskiftet, at det især handler om at udvikle sig bedst muligt. 

- Jeg har valgt at skifte til SønderjyskE, da jeg ser det som en oplagt mulighed for at fortsætte min udvikling og samtidig blive en del af et hold, som blander sig i kampen om en slutspilsplads, siger Frederik Ladefoged til Sønderjyskes hjemmeside.

Også den tidligere TTH-fløj Lars Skaarup skifter arbejdsgiver. Han skal til Skanderborg efter en sæson i BSV, hvor det ikke er blevet til megen spilletid. Fløjspilleren mener selv, at skiftet kommer på det rigtige tidspunkt.

- Jeg har været i dialog med Skanderborg igennem flere år, fordi vi egentlig passer meget godt til hinanden. Vi har bare skullet finde det rigtige tidspunkt, og det er så kommet nu, hvor jeg har udsigt til fast spilletid på venstre fløj, siger Lars Skaarup til Århus Stiftstidende.

Lars Skaarup har underskrevet en tre-årig kontrakt med Skanderborg.

Tidligere TTH-talenter skifter klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce