Overbevisende sejr over oprykker

Torbjørn Bergerud havde ikke svært ved at lukke af over for Nordsjællands skytter under aftenens kamp. Foto: Johan Gadegaard

Overbevisende sejr over oprykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TTH Holstebro havde overhovedet ingen problemer med at besejre Nordsjælland, som blev sendt hjem fra Gråkjær Arena med et stort nederlag.

Holstebro: TTH Holstebro havde ikke brug for at spille sig helt ud, da holdet med lethed slog oprykkerne fra Nordsjælland med 31-22

I kampens første kvarter var det svært at se, hvem der lå i den nedre halvdel af tabellen, og hvem der var tophold. Stillingen var 6-6 efter en indledning, hvor begge hold havde svært ved at spille sig til de helt åbne chancer. 

Herefter skiftede kampen dog fuldstændig karakter. Nordsjælland-mandskabet faldt fuldstændig sammen, og hverken forsvaret eller angrebet viste noget, der minder om liganiveau.

TTH Holstebro kunne gøre fuldstændig, hvad der passede dem, og det gjorde de i den grad også. Efter lidt over 25 minutter af kampen havde TTH lavet ti ubesvarede mål og gjort det til 16-6.

Også Torbjørn Bergerud kom på scoringstavlen, da Nordsjælland mislykkedes fuldstændig med deres syv mod seks-spil. 

To mål lavede Nordsjælland i første halvlegs sidste kvarter. En halvleg som endte med at blive en TTH-magtdemonstration, og som endte med en pausestilling på 18-8. 

Nordsjælland kom bedre ud efter pausen, hvor TTH-mandskabet også faldt i kadence i starten af halvlegen.

Ti-måls-føringen ved pausen blev hurtigt til en syv-måls-føring, da den tidligere TTH Holstebro-spiller Johan Meklenborg kunne gøre det til 20-13 efter 36 minutters spil. 

Rigtig tæt på kom Nordsjælland aldrig, og det ville være løgn at påstå, at der nogensinde kom spænding i opgøret.

TTH Holstebro var i kontrol gennem hele anden halvleg, hvor ingen af spillerne behøvede at præstere sit ypperste for at storsejre over et Nordsjællandhold, som overhovedet ikke viste de takter, som ellers har gjort dem til en af sæsonens positive overraskelser. 

Udover resultatet var det positivt for TTH Holstebro, at stort set alle spillere kom ind og fik spilletid. Anders Agger afløste en skadet Vignir Svavarsson, mens der også blev spilletid til fløjene Jeppe Hauskov og Emil Sidelmann i kampens sidste ti minutter.

Unge Thomas Damgaard afløste også Viktor Östlund i kampens afslutning.

Derudover så det ud til, at Martin Hansen er kommet sig over sin fodskade, da han blev topscorer for TTH med otte mål. Førnævnte Thomas Damgaard kunne samtidig lukke kampen med scoringen til 31-22. 

Overbevisende sejr over oprykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce