Når profilerne svigter er selv bundholdene en stor opgave

Jonathan Würtz var et af de få lyspunkter i opgøret mod TMS Ringsted. Foto: Morten Stricker

Når profilerne svigter er selv bundholdene en stor opgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TTH Holstebro slap med nød og næppe afsted med ét point, da holdet onsdag aften mødte bundholdet fra TMS Ringsted på udebane. Det var især de store profiler, som havde det svært.

Ringsted: Det er svært at forlange, at man skal have point med fra et opgør, hvor man blot laver 22 mål.

TTH Holstebro havde nemlig ikke nemt ved at finde vej til målet i opgøret mod TMS Ringsted. Det kunne også nemt aflæses i statistikken efter kampen.

Peter Balling lavede tre mål på otte forsøg, mens Viktor Östlund kun formåede at omsætte sine syv forsøg til et enkelt mål. Også Jac Karlsson havde det svært.

- Det er klart, at dem forventer jeg mig meget mere af. Generelt bliver vores angrebsspil alt for stillestående, og vi vil for meget individuelt, siger TTH-træner Patrick Westerholm, som måtte undvære Jonas Porup i opgøret.

På papiret burde det ellers være en overkommelig opgave, som TTH Holstebro stod overfor. TMS Ringsted er oprykkere i denne sæson, og har kun vundet en enkelt kamp indtil videre. Det var mod pointløse Mors-Thy. TTH Holstebro havde altså alle forudsætninger for at tage en sejr mod de grønklædte, som de ikke har tabt til siden 2006.

- Ringsted var godt indstillet, og de dækkede godt op og har en fin målmand. Men vi skal have større kvalitet, i det vi laver. Ét point er bedre end nul, men det er stadig for ringe, siger Patrick Westerholm, som trods alt glædede sig over en god præstation hos især Jonathan Würtz, mens at også Kay Smits fik ros med på vejen.

Kampen i tal
TMS Ringsted - TTH Holstebro 22-22 (11-12)Håndboldligaen, herrer

Mål, TMS: Michael Riis 7, Lasse Sinding 3, Anders Møller 3, Morten Nyberg 2, Jakob Jessen 2, Benjamin Pedersen 2, Nicolai Nørager 1, Sebastian Thor 1, Simon Omme 1

Mål, TTH: Jonathan Würtz 4, Magnus Bramming 4, Kasper Kildelund 4, Kay Smits 3, Peter Balling 3, Lars Mousing 2, Viktor Östlund 1, Niels Lindholt 1.

Udvisninger: TMS 3, TTH 2.

Tilskuertal: 773.

Bredden skaffede point

Som det også har været tilfældet i de seneste kampe, så var det fløjene som var i toppen af topscorerlisten. Bramming og Kildelund lavede hver fire mål, men dagens mest træfsikre var nok ikke den, som man på forhånd havde forventet.

Jonathan Würtz leverede få tekniske fejl, fik ingen udvisninger og så bidrog han med både scoringer og assists. Den 19-årige bagspiller, som kom til TTH fra 1. divisionsklubben SUS Nyborg inden denne sæson, var da også glad for, at han fik bidraget. Indtil videre har det været sparsomt med spilletiden, men i torsdagens kamp gjorde han sig berettiget til mere spilletid, da han afløste Östlund på backen.

- Jeg havde en god fornemmelse, og jeg følte at jeg kom fint ind i kampen. Det var dejligt at kunne bidrage angrebsmæssigt, indtil videre er det mest blevet til spilletid i forsvaret, siger Jonathan Würtz.

Også Kay Smits som heller ikke har set banen i mange minutter denne sæson fik sat et par vigtige scoringer ind. På en ellers trist aften for TTH Holstebro var det opløftende, at også bredden kan træde til, når de offensive esser slet ikke kan finde vej til nettet. Forhåbentligt kan det også gøre sig gældende i de kommende kampe. Ifølge Würtz føler han sig i hvert fald bedre tilpas, for hver dag der går.

- Nu har jeg været i klubben i efterhånden to måneder, og jeg føler, at jeg bliver bedre og bedre spillet ind. Jeg kæmper alt hvad jeg kan til træning, og så håber jeg, at jeg også fremadrettet kan stjæle nogle minutter i angrebet, siger Würtz.

Næste opgave for TTH Holstebro bliver formentlig ikke nemmere, for her venter Aalborg på udebane. Det er lørdag den 20. oktober.

Når profilerne svigter er selv bundholdene en stor opgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce