Landsholdsfravær kan få betydning for Final 4

Peter Balling kan se langt efter spilletiden på landsholdet i øjeblikket. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)

Landsholdsfravær kan få betydning for Final 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Balling har indtil videre ikke fået meget spilletid ved EM. Har det en betydning, når det gælder final-four? Det giver træneren og holdkammeraten et bud på.

Holstebro: Der er enkelte men markante fravær til TTH Holstebros træninger i øjeblikket. Et af dem er Peter Balling, som indtil videre ikke er kommet i aktion til EM.

Han har i turneringens første to kampe ikke været indskrevet i truppen, og selvom landstræner Nikolaj Jacobsen formentlig skriver Balling ind til aftenens kamp mod Spanien, så er det ikke usandsynligt at EM bliver med meget få kampminutter i benene for Balling.

Peter Balling havde det særdeles svært i optakten til EM og hvor han blevet overhalet af GOG-profilen Niclas Kirkeløkke, som leverede et godt indtryk i kampene op til EM på højrebacken, og ikke mindst den højrehåndede playmaker Morten Olsen, der indtil videre har været ubestridt førstevalg på højre backen.

Set med TTH-brillerne på, kan det være svært at vurdere om det er en fordel eller ulempe frem mod Final 4-kampene at Balling ikke har været i kampaktion.

- Personligt, og det er kun min mening, så tror jeg, at det bedste for ham ville være at spille. Så kommer han hjem med en succesoplevelse. Han kan selvfølgelig blive skadet i kamp, men det risikerer man altid. Det vil være en fordel, at han spiller, siger vikarierende cheftræner Tom Eirik Skarpsno.

Personligt, og det er kun min mening, så tror jeg, at det bedste for ham ville være at spille. Så kommer han hjem med en succesoplevelse. Han kan selvfølgelig blive skadet i kamp, men det risikerer man altid. Det vil være en fordel, at han spiller.
Tom Eirik Skarpsno, assistenttræner.

Topform

Magnus Bramming tror ikke, at det er en stor ulempe at det ikke bliver til så meget spilletid for Peter Balling.

- Selvom du ikke spiller, så laver du jo noget. Han får styrketrænet og trænet med nogle af de bedste spillere i verden. Jeg tror på, at han kommer styrket tilbage, og han træner mindst lige så meget som vi gør, siger Magnus Bramming, som mener, at det er et boost under alle omstændigheder at være med omkring truppen.

Udover Peter Balling så er Torbjørn Bergerud også at finde i Kroatien til EM. Næste opgave for Balling er i aften, hvor Danmark spiller mod Spanien i en meget afgørende kamp efter nedturen mod Tjekkiet mandag aften. Torbjørn Bergerud har i modsætning til Peter Balling fået en bærende rolle på det norske hold, som tirsdag aften slog Østrig og dermed er klar til mellemrunden.

Finalen til EM spilles den 28. januar. Seks dage inden final-four starter i Gråkjær Arena.

Landsholdsfravær kan få betydning for Final 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce