Henter fløjspiller i TTH

Emil Sidelmann skifter i den kommende sæson den hvide TTH-trøje ud med Lemvig-Thyborøns røde trøje. Arkivfoto: Morten Stricker

Henter fløjspiller i TTH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emil Sidelmann skal afløse Søren Nørgård i den kommende sæson

Lemvig: I optakten til lørdagens hjemmekamp mod Team Sydhavsøerne, kunne Lemvig-Thyborøn præsentere en ny spiller.

Emil Sidelmann kommer til klubben i den kommende sæson, hvor han skal afløse Søren Nørgård på venstrefløjen. Søren Nørgård skifter som bekendt til Mors-Thy efter sommerferien. - Jeg synes, det er en spændende klub, og Lemvig-Thyborøn er kendt for at give chancen til unge spillere. Samtidig føler jeg også, at jeg er nået til et sted i min karriere, hvor jeg gerne vil have noget spilletid og mere ansvar, siger Emil Sidelmann om skiftet.

Den 21-årige fløjspiller har gennem hele seniorkarrieren spillet i TTH, hvor han har har suppleret Magnus Bramming på venstrefløjen. Tidligere på sæsonen meldte han ud, at han ikke ønskede at forlænge sin aftale med Holstebro-klubben.

Det var egentlig meningen, at han ville have fundet en klub i Aarhus-området, hvor han kunne spille håndbold ved siden af studierne. Men Lemvig-Thyborøn fik ham til at vende blikket mod nordvest, og det er planen, at Emil Sidelmann vil studere i Herning ved siden af håndbolden. - Men da jeg fik tilbuddet fra Lemvig-Thyborøn, kunne jeg ikke sige nej til det. Det er en spændende klub, der har en stor lokal opbakning, siger Emil Sidelmann, der har skrevet under på en to-årig aftale med Lemvig-Thyborøn.

Henter fløjspiller i TTH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce