Final 4 venter: Løbetræningen er lettere at kæmpe sig igennem

Magnus Bramming og resten af holdkammeraterne arbejder hårdt for at få noget at juble over i starten af februar. Foto: Morten Stricker.

Final 4 venter: Løbetræningen er lettere at kæmpe sig igennem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterpausen er slut for TTH Holstebro, som nu ser frem til de særdeles vigtige Final 4-opgør i begyndelsen af februar.

Holstebro: Januar er ofte en af de måneder, som landets professionelle håndboldspillere ser mindst frem til.

De herrespillere, som ikke er afsted med landsholdene, skal nemlig igennem usædvanligt mange fysiske øvelser, ligesom at de skal træne uden at spille gældende kampe i langt størstedelen af måneden.

4. januar vendte TTH Holstebro til træningen, og de eneste som er fritaget for træning i pausen er Peter Balling og Torbjørn Bergerud som er med til EM i Kroatien. Derudover er Patrick Westerholm endnu ikke klar til at genoptage træningen efter hofteoperationen. Han satser dog på at være klar i begyndelsen af næste uge, og det er derfor stadig assistenttræner Tom-Erik Skarpsno som vikarierer for finnen.

- Det har været fint at have ansvaret. I træningen har det været som normalt, og jeg har fået hjælp af Claus (Uhrenholt, red.), så det har ikke været så meget anderledes, siger Tom Eirik Skarpsno, som godt kan mærke at spillerne ser frem til Final 4.

Guleroden for enden

Om et par uger venter nemlig en kæmpe gulerod for enden af det hårde arbejde. Den sæsondefinerende kamp mod Ribe-Esbjerg i pokalsemifinalen den 3. februar.

- Det er nemmere at komme igennem det. Vi ser alle sammen meget frem til det, og jeg synes at vi har arbejdet godt til træning. Vi har haft vores dumme kampe i den her sæson mod Mors-Thy og Sønderjyske, så vi skal sørge for at vi topper, når vi når til kampen mod Ribe-Esbjerg, siger Magnus Bramming.

Det er ofte tilfældet, at den første kamp efter en længere pause bliver fyldt med fejl og at rusten lige skal bankes af. Det har TTH Holstebro dog forsøgt at afhjælpe.

- Vi har fire kampe inden Ribe-kampen. Vi har spillet mod Chile, og så har vi to kampe i Sverige i weekenden og derefter en kamp mod Kolding. Så vi gør alt hvad vi kan, for at holde os skarpe, så vi i første omgang kan komme i den finale, som vi er vældig motiveret for, siger Tom Eirik Skarpsno.

Final 4 venter: Løbetræningen er lettere at kæmpe sig igennem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce