De store bombere kommer fra Hogager og Resen

Søren Nørgård scorede 162 mål i 1. division. Foto: Mathias Fredslund Hansen

De store bombere kommer fra Hogager og Resen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Nørgård fra Lemvig-Thyborøn slutter på topscorerlistens andenplads i 1. division. Når det gælder flest tilskuere, er LTH på fjerdepladsen med 503 tilskuere i gennemsnit til hjemmekampene i denne sæson.

Lemvig: Der blev sat punktum for herrernes 1. division lørdag, da Lemvig-Thyborøn erobrede andenpladsen ved at vinde med 33-31 over Fredericia.

Topscorer i den kamp blev Søren Nørgård, der scorede ni mål for Lemvig-Thyborøn. De ni mål var ikke nok til at sende den hurtige fløjspiller op på topscorerlistens førsteplads.

Den går til Martin Vilstrup Andersen fra Team Sydhavsøerne. Han har scoret 187 mål i 26 kampe. Søren Nørgård, der oprindelig kommer fra Hogager GF, nåede op på 162 mål i 25 kampe. Søren Nørgård skifter efter denne sæson til ligaklubben Mors-Thy.

Det er ikke første gang, at Søren Nørgård er højt placeret på topscorerlisten. Han har tidligere været topscorer i både ligaen og 1. division. Det hjælper naturligvis på venstrefløjens statistik, at han også er fast straffekastskytte.

Holdkammeraten Mads Thymann kommer ind på en sjetteplads med 122 mål. Nummer tre på listen er også en spiller fra lokalområdet. Det er den tidligere TTH- og Resen-spiller, Mathias Bitsch, der i denne sæson har scoret 155 mål for Skive fH. I næste sæson skal han spille for ligaklubben Skanderborg.

Det samlede tilskuertal er også opgjort efter afslutningen. Det er oprykkerne fra TMS Ringsted, der samler flest tilskuere på hjemmebane, men afstanden mellem de fire bedste hold er ikke stor.

TMS Ringsted topper listen med et snit på 585. På fjerdepladsen kommer Lemvig-Thyborøn, der har samlet 503 tilskuere i snit til kampene i Lemvig.

De store bombere kommer fra Hogager og Resen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce