Batterierne er genopladet

Lemvig-Thyborøn må undvære Rasmus Porup til dagens opgør. Foto: Morten Stricker.

Batterierne er genopladet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig-Thyborøn Håndbold skal lørdag tilbage i aktion efter vinterpausen. Det skal de, når de på udebane møder Ajax København som har imponeret med en stærk defensiv i denne sæson.

Lemvig: Lemvig-Thyborøn indledte deres vinterpause på bedst mulig vis, da holdet den 16. december slog Stoholm med 30-27 på hjemmebane. December var generelt fornuftig for Lemvig-Thyborøn, som gik ubesejret igennem måneden med to sejre og en uafgjort i de tre kampe.

Den pointhøst skal holdet forsøge at bevare, når de lørdag eftermiddag møder Ajax København i Bavnehøj Arena. Det bliver dog ikke nogen let opgave. Ajax imponerede i deres sidste kamp inden vinterpausen ved at slå det formodede tophold fra Randers, og så er Ajax samtidig det mandskab som indtil videre i sæsonen har lukket færrest mål ind.

- Ajax har været rigtig gode, når kampene skulle afgøres. De fighter rigtig godt, men vi har revanche til gode fra en af sæsonens første kampe, hvor vi forærede dem et point, siger cheftræner Arne Damgaard med henvisning til dengang de to hold krydsede klinger i Lemvig tidligere på sæsonen. Her var Lemvig-Thyborøn foran gennem hele kampen, men lukkede Ajax ind i opgøret i slutfasen.

Fornuftig pause

Et af problemerne for LTH inden pausen var, at holdet til tider var præget af småskader, som gik ud over bredden. Det har pausen været med til at afhjælpe. Det er kun langtidsskadede Michael Thøgersen og Rasmus Porup, som ikke er med til kampen i morgen.

- Vi har fået ladet batterierne op og holdt en god juleferie. Det er dog altid spændende, at se hvor vi står som hold efter cirka en måneds pause. Indtil videre har man i ligaen set, at der kan være flere fejl end normalt. Jeg synes, at vi har haft nogle gode træninger med både Skive og TTH, så jeg er fortrøstningsfuld, siger Arne Damgaard.

Lemvig-Thyborøn Håndbold er placeret som nummer fire i første division med 19 point. Ajax København er placeret som nummer seks med 16 point.

Der er kampstart lørdag klokken 14 i Bavnehøj Arena i København.

Batterierne er genopladet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce