Andersson klar til at fortsætte dobbeltjob

Nicolaj Andersson er glad for at være en del af håndboldmiljøet i Lemvig og Struer. Foto: Morten Stricker

Andersson klar til at fortsætte dobbeltjob

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicolaj Andersson og familien trives i Holstebro. Han er klar til at fortsætte med at være assistent både i TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn.

Holstebro: Onsdag aften går turen til Randers, hvor Lemvig-Thyborøn spiller en udsat topkamp i 1. division mod Randers HH. Det gælder vigtige point i kampen om at komme med i oprykningskampen til ligaen.

På lørdag skal han med TTH Holstebros damehold til Vesterbro i København, hvor det gælder kampen mod Ajax. TTH skal den kamp for at komme med i slutspillet.

I begge opgør er 30-årige Nicolaj Andersson på bænken som assistenttræner. Dertil kommer en masse træning og ansvar for de største talenter på pigesiden i TTH. Dagligdagen er i den grad fyldt ud med håndbold.

Der er endnu ikke skrevet kontrakt på, at han skal fortsætte i den rolle. Men alt peger i retningen af, at han fortsætter.

- Jeg er meget positivt indstillet over for at fortsætte både i TTH og LTH. Min familie og jeg trives rigtig godt i Holstebro. Jeg tager gerne en sæson mere, siger Nicolaj Andersson, der i sommeren 2016 tog til Holstebro for at forfølge trænerambitionerne.

- Vi arbejder lige nu på, at hvordan setuppet skal være i den kommende sæson i TTH. Opgaven er at optimere det mest muligt. I Lemvig blæser der nye vinde med Claus Uhrenholt som ny træner. Vi har haft de første snakke, siger Nicolaj Andersson, der er storebror til Barcelona-spilleren Lasse Andersson.

Den lille sjove detalje er, at Andersson i sin aktive karriere havde Claus Uhreholt som træner på U-landsholdet.

- Det er ved at være 11 år siden, siger Nicolaj Andersson.

Det er til gengæld kun fem måneder siden, at Lemvig-Thyborøn besejrede Randers HH på hjemmebane med 29-21 i herrernes 1. division. Det var en overraskende stor sejr mod Randers HH, der på forhånd var udpeget som den største oprykningsfavorit.

I aften dyster de to hold i Randers.

- Det bliver en svær kamp, men vi tror på, at vi kan vinde. Det bliver en helt anden kamp end i efteråret, siger LTH-assistenten, der kan berette om god stemning i Lemvig-lejren efter sejr i de seneste tre kampe.

Med en ny sejr vil LTH avancere til andenpladsen i 1. division. Den indtages netop nu af Randers, der med 26 point er et enkelt foran LTH.

Der kom ikke nye skader til efter weekendens sejr over Team Sydhavsøerne på hjemmebane. Dermed er Rasmus Porup og langtidsskadede Michael Thøgersen de eneste spillere, der sidder ude.

Andersson klar til at fortsætte dobbeltjob

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce