Ung træner overtager i Mejrup

Stefan Vendelbo Madsen skal fremover være cheftræner for Mejrups bedste kvindehold. Foto: Johan Gadegaard

Ung træner overtager i Mejrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stefan Vendelbo Madsen overtager tøjlerne hos Mejrup GU's kvindeseriehold efter en periode som assistenttræner.

Mejrup: Sidste sæson opnåede Mejrup GUs kvindeseriehold sit bedste resultat i mange år. Det blev til en andenplads i kvindeserien, som er den tredjebedste række i landet.

Det flotte resultat, og den gode stime, som holdet har været inde i, skal den nye cheftræner Stefan Vendelbo Madsen forsøge at opretholde. Ved sin side får han Ole Nørgaard som assistent. Ole Nørgaard har trænet kvindeholdene i Lemvig, og er bosat i Vinderup, hvor Stefan Vendelbo Madsen også stammer fra.

Den blot 22-årige cheftræner har allerede en del trænererfaring fra U17 pigeholdet i Mejrup, ligesom at han også har trænet ungdomshold i Vinderup. Selvom de fleste af hans jævnaldrende nok hellere vil befinde sig indenfor kridtstregerne, er det ikke tilfældet med Stefan Vendelbo Madsen.

- Jeg brænder rigtig meget for fodbolden, men det er trænergerningen, som jeg synes er klart sjovest. Derudover har jeg også taget dommeruddannelsen for at tjene lidt ved siden af min SU, siger Stefan Vendelbo Madsen, som dog sagtens kan spille en kamp en gang imellem, hvis tiden tillader det.

Passionen for trænerjobbet har han nu også fået papir på, da han for nyligt bestod DBU's B-trænereksamen, som er en af de højere træneruddannelser. Målsætningen for holdet er top tre, og det der ifølge træneren muligheder for.

- Det er nogle unge piger, hvor langt de fleste er født omkring årtusindskiftet. Jeg synes, at potentialet er stort. Vi er det hold i rækken som scorer mest, men også et af dem som lukker flest mål ind, så vi ved, hvad der skal arbejdes med, siger han.

Arbejdet starter senere denne måned, når træningen for alvor går i gang. Stefan Vendelbo Madsen ser frem til at udvikle holdet, som er meget "trænbart".

- Fordelen ved at træne piger er, at de lytter og er mere modtagelige overfor træneren. Hvis jeg som 22-årig havde stået og forklaret et seniorherrehold, hvordan jeg gerne vil have tingene gjort, så ville det nok være sværere at bryde igennem, siger Stefan Vendelbo Madsen, som dog også lægger meget vægt på, at pigerne skal sige deres ærlige mening hele tiden.

Ung træner overtager i Mejrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce