Nyt underlag skræmmer ikke HB

Bo Thomsen og resten af Holstebro Boldklub møder lørdag Viborg FF i Viborg. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Nyt underlag skræmmer ikke HB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver på kunstgræs, når Holstebro Boldklub lørdag besøger Viborg FF i danmarksserien.

Holstebro: Når Holstebro Boldklub lørdag eftermiddag løber på banen mod Viborg FF, er det langt fra med de mest optimale forberedelser bag sig.

Kampen, der spilles i Viborg, skal udkæmpes på en kunstgræsbane. Et underlag, Holstebro-holdet blot har haft mulighed for at træne på én gang.

Det er dog ikke en situation, som umiddelbart giver cheftræner Bo Thomsen mange grå hår i hovedet.

- Vi er et hold, som spiller så hurtig fodbold, at vi kan få gavn af det (hurtigere underlag, red.) og bruge det til at gøre ondt på dem, siger han.

Det er nemlig ifølge Bo Thomsen et lidt aldrende og tungt hold, Viborg stiller med. I hvert fald sammenlignet med det unge HB-mandskab.  

 

Favorit på papiret

Det, Holstebro-holdet derfor for alt i verden skal undgå, er, at Viborg med fysik får held til at slå dem ud af kurs.

- Det lykkedes i perioder AaB (som HB i den seneste kamp spillede 1-1 mod, red.), og så bliver det altså nogle jævnbyrdige kampe, så der skal vi udvikle os, siger Bo Thomsen.

Kigger man på stillingen, må Holstebro Boldklub da også påtage sig favoritværdigheden som nummer et i danmarksserien, hvor Viborg FF ligger nummer seks.

De to holds første indbyrdes opgør i denne sæson i Holstebro endte dog helt lige 1-1, og Viborg kommer i modsætning til HB med sejr i den seneste kamp, hvor de slog rækkens nummer fire, Viby.

HB's Mikkel Rønn, der forstuvede nakken mod AaB, er ikke klar til lørdagens kamp, mens Sebastian Lau, der har været skadet, igen er med på bænken.

Nyt underlag skræmmer ikke HB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce