Lemvig Garn i tidligere foderstofforretning

Lars Rasmussen (tv) og Viggo Rasmussen står bag Lemvig Biobrændsel, der nu har udvidet med en garnbutik, Lemvig Garn, som Bettina Agerholm skal passe. Foto: Allan Damgaard

Lemvig Garn i tidligere foderstofforretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig Biobrændsel, der hører hjemme i den tidligere foderstofforretning på Ringvej i Nørre Nissum, har udvidet med en garnbutik, Lemvig Garn. Bettina Agerholm passer butikken. Åbningen markeres lørdag den 24. marts.

Nørre Nissum: Nu er der to butikker i den gamle foderstofforretning på Ringvej 6 i Nørre Nissum.

Lemvig Biobrændsel har nemlig udvidet med en ny butik, Lemvig Garn, der hører hjemme i bygningens forhenværende kontorlokaler. Lemvig Garn er desuden at finde på nettet.

Det er far og søn, Viggo og Lars Rasmussen, der driver Lemvig Biobrændsel, som de passer ved siden af deres daglige arbejde. Viggo Rasmussen bor i Bonnet, hvor han driver Lemvig Lift & Hydraulik. Lars Rasmussen bor i Lemvig og arbejder på den tidligere maskinfabrik i Klinkby, der i dag hedder MacArtney.

Det er Bettina Agerholm fra Nørre Nissum, der skal passe garnbutikken i Nørre Nissum. Hun er kæreste med Viggo Rasmussen.

- Der mangler et lokalt sted, hvor man kan købe garn. Man kan selvfølgelig købe det på nettet, men jeg synes, der er behov for en fysisk garnbutik i Lemvig Kommune. Derfor spurgte jeg Viggo Rasmussen, om han ikke syntes, det kunne være en god idé at udvide med en garnbutik, og den var han heldigvis med på, siger Bettina Agerholm og smiler.

Lemvig Garn åbnede for nogle uger siden, og lørdag den 24. marts bliver der en officiel åbningsdag, hvor indehaverne og den daglige bestyrer byder inden for.

- Vi har valgt det svenske garnmærke Drops som vores foretrukne mærke. Så må vi se, om der kommer andre mærker på et tidspunkt, siger Bettina Agerholm.

Hun har allerede haft en del kunder.

- Der er allerede en god interesse for Lemvig Garn, og kunderne kommer både fra lokalområdet og lidt længere væk fra, siger Bettina Agerholm, der har åbent mandag, onsdag og fredag om eftermiddagen, mens åbningstiden om lørdagen hedder kl. 10-16.

- Og ellers kan man ringe efter mig, hvis der er behov for andre åbningstider, siger Bettina Agerholm.

Lemvig Garn bringer varer ud mod en mindre betaling.

- Det er en ekstra service, vi vil yde. Vi vil lave det sådan, at vi kører en decideret varetur med flere kunder på ruten, siger Bettina Agerholm.

Lemvig Garn tilbyder også at strikke og hækle på bestilling. Bettina Agerholm har kontakt til et par damer, der er ganske dygtige med strikkepindene og hæklenålene.

Lemvig Garn i tidligere foderstofforretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce