Gardinbussen er den nye forretning

Frank Linde åbner Byens Gardin den 1. februar, og gardinbussen bliver hans nye butik. Foto: A.P. Christensen

Gardinbussen er den nye forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frank Linde åbner Byens Gardin til februar og ser frem til igen at servicere kunderne i lokalområdet

STRUER: - Det er gået lidt stærkt og har været noget hektisk, men nu ser jeg frem til at åbne min egen forretning, der får navnet Byens Gardin.

Sådan lyder meldingen fra 47-årige Frank Linde, der siden 2001 har arbejdet med gardiner i Struer-området. Han er født i Struer, men flyttede som 5-årig fra byen og blev senere uddannet farvehandler i Herning.

- Jeg har dog altid arbejdet i forretninger, hvor der både var maleprodukter, gardiner og tæpper, oplyser Frank Linde, der vendte tilbage til sin fødeby i 2001, hvor han købte Ellingsøes forretning, der lå på Tegltorvet.

Da Folkets Hus skulle opføres, blev forretningen dog flyttet til Gimsinglundvej - og senere til Fælledvej.

- Jeg har altid haft lyst til at blive selvstændig, og samtidig var naturligt for mig og min familie, at vi flyttede tilbage til Struer, fortæller Frank Linde.

I 2007 blev der lavet et generationsskifte, så Frank Linde overtog den kendte Struer-forretning, Olesen Gardiner, og i 2013 blev forretningen en del af en større enhed under navnet Sadolin Farveland - og i 2015 skiftede navnet så til Nordsjö Idé og Design.

Nordsjö Idé og Design gik dog konkurs i december sidste år - og lukkede derfor butikken i Struer den 6. december.

- Jeg fandt dog ret hurtigt ud af, at jeg havde mod på at fortsætte som selvstændig - og udelukkende med gardiner og beslægtede produkter som markiser og parasoller, fortæller Frank Linde.

God kvalitet i alle løsninger

Den 1. februar starter Frank Linde så den nye forretning under navnet Byens Gardin.

- Man kan sige, at butikken bliver den nye gardinbus. Der bliver derfor ingen fysisk butik. Med gardinbussen kan jeg komme rundt til kunderne med de velkendte produkter i et stort udvalg og den gode kvalitet, som der efter min mening absolut er et behov for i lokalområdet. Jeg kommer således ud til kunderne med hele butikken og kan rådgive om valget i den enkelte situation og under hensyn til individuelle ønsker og behov, fortæller Frank Linde.

Det er en meget fleksibel løsning for både kunder og indehaver, der kan tilrettelægge kundebesøg og monteringsarbejde uden at skulle være bundet af faste åbningstider i en butik.

- Byens Gardin er en enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg rådgiver, tager mål og monterer produkterne som en totalløsning af god kvalitet. Jeg kan dog trække på en freelance-medarbejder til større opgaver, siger Frank Linde.

Som udgangspunkt er Struer Kommune det primære arbejdsområde for Byens Gardin, men Frank Linde påtager sig også gerne opgaver uden for lokalområdet.

- Jeg kører videre med mit sædvanlige telefonnummer og er allerede nu klar til at snakke med kunder om de kommende opgaver, selv om virksomheden først starter den 1. februar, siger Frank Linde.

Gardinbussen er den nye forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce