Frisør vandt titlen som Årets Læreplads

Indehaveren af Håreksperten Struer - Susanne Gravsen i midten af billedet - modtog prisen sammen med sine fire medarbejdere og repræsentanter fra Herningsholm Erhvervsskole. Katrine Odgaard, der indstillede sin mester, står lige bag ved Susanne Gravsen. Foto: Allan Damgaard

Frisør vandt titlen som Årets Læreplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håreksperten Struer er kåret som Årets Læreplads 2018 af Herningsholm Erhvervsskole. Det var elev Katrine Odgaard, der indstillede sin mester, Susanne Gravsen, til den fornemme pris, der går på tværs af alle fag på erhvervsskolen i Herning.

Struer: Fredag morgen var noget anderledes end normalt i Håreksperten Struer, der ligger på Ådalens butikstorv.

Her var der nemlig besøg af en lille delegation fra Herningsholm Erhvervsskole i Herning, der dukkede op med en fornem pris, Årets Læreplads 2018.

Den blev overrakt til salonens indehaver, Susanne Gravsen, der nu har bevis på, at hun står bag årets bedste læreplads på tværs af alle fag på erhvervsskolen i det midtjyske. Og her taler vi om 18-19 forskellige fag, der er repræsenteret på skolen.

Det var elev Katrine Odgaard, der indstillede sin læremester til prisen.

Herningsholm Erhvervsskoles uddannelseschef Brian Willadsen var blandt de fremmødte denne morgen, og han kunne indledningsvis fortælle, at lærepladsen skal opfylde fire kriterier for at komme i betragtning til prisen - blandt andet skal eleven trives socialt og have gode arbejdsforhold og samtidig være respekteret både for sit arbejde og som menneske.

- Når man som elev indstiller sin læreplads til årets bedste, så skal lærepladsen have gjort noget ud over det sædvanlige. Det synes Katrine Odgaard, at I har gjort, og det mener et enigt dommerpanel på Herningsholm Erhvervsskole også, sagde Brian Willadsen.

Min mester er fantastisk dygtig til at fokusere på mig og min uddannelse.
Elev Katrine Odgaard i sin indstilling af Håreksperten Struer som Årets Læreplads 2018.

Fokus på eleven

Prisen består af et diplom samt et antal krus med påskriften "Årets Læreplads 2018".

I sin indstilling skrev Katrine Odgaard blandt andet. "Min mester er fantastisk dygtig til at fokusere på mig og min uddannelse. Hun giver mig plads til at udfolde mig, og samtidig giver hun mig plads og tid til at forberede mig til mine skoleophold".

Der er to elever og to assistenter i Håreksperten Struer. Katrine Odgaard er halvvejs henne i den fire-årige frisøruddannelse, og hun har bestemt ikke fortrudt sit uddannelsesvalg.

- Det bedste ved faget er nok, at man får lov til at være kreativ. Man skal bruge sin kreativitet, når kunden søger inspiration til en ny frisure, siger Katrine Odgaard.

Overtog salonen i år

Susanne Gravsen blev noget overrasket, da hun modtog den glædelige besked fra erhvervsskolen.

- Det havde jeg på ingen måder set komme. Jeg var slet ikke klar over, at Katrine havde indstillet os til prisen, siger Susanne Gravsen.

Hun overtog salonen i maj i år, og hun valgte at kalde den Håreksperten Struer i stedet for blot Håreksperten. Der ligger nemlig en Håreksperten i både Hvidbjerg på Thyholm og i Vestervig, og de hørte tidligere sammen med salonen i Struer.

Selv om Susanne Gravsen kun har ejet salonen i et halvt år, så er hun alligevel "gammel i gårde". Hun kom nemlig i lære i salonen i 1996 hos frisørmester Gunhild Jensen, der åbnede Håreksperten tilbage i 1988.

Susanne Gravsen har været i salonen siden 1996, og da Gunhild Jensen døde i 2012, overtog datteren Charlotte Sund salonen i Struer. I år blev den så solgt til Susanne Gravsen.

I øvrigt har Gunhild Jensen også opnået hæderen Årets Læreplads. Det var med salonen i Hvidbjerg.

Frisør vandt titlen som Årets Læreplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce