Dalgaard Living gør huset salgsklar

Helle Dalgaard Faurbye Kristensen åbnede Dalgaard Living i Struer i september 2016. Nu er hun klar til at rykke ud og ændre på indretningen, så huse til salg tager sig indbydende ud. Foto: Allan Damgaard

Dalgaard Living gør huset salgsklar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalgaard Living og Nybolig Struer har indgået et samarbejde, hvor Helle Dalgaard Faurbye Kristensen gør huse til salg mere attraktive.

Struer: Hvis man sætter sit hus til salg hos Nybolig i Struer, får man tilbudt at købe en ny ydelse: Få besøg af indehaveren af Dalgaard Living i Struer og få et hus, der er mere attraktivt i potentielle køberes øjne.

- Jeg spurgte Nybolig, om det var noget for dem, og det sagde de heldigvis ja til. Det begyndte med, at jeg hjalp venner og bekendte med at gøre deres huse mere indbydende i forbindelse med et forestående salg, og siden har jeg gjort det for private og firmaer. Jeg kan godt tillade mig at sige, at det har hjulpet, at vi har ændret lidt på indretningen og generelt gjort huset mere indbydende, siger Helle Dalgaard Faurbye Kristensen, der i september 2016 åbnede Dalgaard Living i gågaden i Struer.

Indehaveren af Nybolig i Struer forventer sig meget af det nye tiltag.

- Jeg tror, det er godt at få nye øjne på, når et hus skal gøres salgsklar. Vi kan som ejendomsmæglere selvfølgelig også komme med nogle ideer til at gøre indretningen mere spændende, men vi har ikke den kreativitet, som Helle fra Dalgaard Living besidder, siger Nybolig-indehaver Jesper Friis Gammelmark.

- Det gælder om at nedbringe antallet af liggedage. Når man har sat sit hus til salg, vil man gerne have det solgt så hurtigt som muligt. Det håber jeg at kunne medvirke til, siger Helle Dalgaard Faurbye Kristensen.

Dalgaard Living gør huset salgsklar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce