Ausumgaard-landmand vinder pris og 25.000 kroner: - Det er et kæmpe skulderklap

Pengepræmien skal bruges til at fejre prisen med medarbejderne, fortæller Kristian Lundgaard-Karlshøj. Pressefoto

Ausumgaard-landmand vinder pris og 25.000 kroner: - Det er et kæmpe skulderklap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinderen af prisen "Fremtidens Landmand", der blev kåret på landbrugsmessen Agromek i Herning torsdag aften, hedder Kristian Lundgaard-Karlshøj - landmand ved landbruget Ausumgaard.

Holstebro: 25.000 kroner og titlen som "Fremtidens Landmand". De to præmier kan landmand Kristian Lundgaard-Karlshøj torsdag aften tage med sig hjem fra Agromek i Herning, hvor han er blevet kåret som "Fremtidens Landmand" inden for kategorien bæredygtighed.

- Jeg er rigtig glad for have vundet lige netop den pris. For bæredygtighed er noget, vi generelt spekulerer rigtig meget i. Det her er et kæmpe skulderklap og en anerkendelse af, at vi har gang i det rigtige - både for os selv og for vores medarbejdere, siger Kristian Lundgaard-Karlshøj.

Og det er den stærke, samlede bæredygtighedsprofil, som Ausumgaard har, der har sikret Kristian Lundgaard-Karlshøj sejren.

- Aktiviteterne på Ausumgaard spænder fra konventionelt landbrug, til velfærdsgrise kaldet Ausumgaardgrise, insektproduktion og vedvarende energikilder samt sociale arrangementer. Ausumgaard er derfor nomineret for deres samlede bæredygtige profil, forklarer erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Henrik Lisberg, der er direktør i LandbrugsMedierne, er heller ikke i tvivl om, at det var Kristian Lundgaard-Karlshøj, der skulle have prisen.

- Han er fuldstændigt enestående - innovativ og optaget af hele den her dimension med bæredygtighed. Det skinner igennem på alt det, han laver i praksis, og samtidigt formår han også at kombinere sine visioner med det at være forretningsmand, siger Henrik Lisberg.

"Fremtidens Landmand" er en ny pris, der uddeles i et samarbejde mellem SEGES, LandbrugsMedierne, Dansk Agroindustri, Agromek, MCH, Bridgestone, Jyske Bank og SAGRO. Udover kategorien "Bæredygtighed" uddeles der også priser i "Teknologi" og "Afsætning".

Og hvad de 25.000 kroner skal bruges til, er landmanden ikke i tvivl om.

- Det her skal fejres med et medarbejderarrangement. Det er der, pengene bliver brændt af, siger Kristian Lundgaard-Karlshøj.

Jeg er rigtig glad for have vundet lige netop den pris. For bæredygtighed er noget, vi generelt spekulerer rigtig meget i. Det her er et kæmpe skulderklap og en anerkendelse over, at vi har gang i det rigtige - både for os selv og for vores medarbejdere
Kristian Lundgaard-Karlshøj, landmand, Ausumgaard

Ausumgaard-landmand vinder pris og 25.000 kroner: - Det er et kæmpe skulderklap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce